Oturtsam mı oturtmasam mı

Anais0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2024
71
26
30
Merhaba anneler benim bebeğim 1 hafta sonra tam 3 aylık olacak ve 7 kg şu an. Herkes oturtma çok erken kemiklerinde sorun olur vs diyor ama benim bebeğim kucağımda yatarken kendi kendine dikilip oturuyor ben yatırıyorum o kalkıyor bugün doktora sordum kendi yaptığı hareketlerde bir sıkıntı olmaz oturmak istiyorsa destekli bir şekilde oturt dedi ama ben bir de burada tecrübeli annelere sorayım dedim benim bebeğimin yaptığı normal mi sizin bebekleriniz kaçıncı ayda oturmuştu?

Doktorunuzu dinleyin çevrenizi değil… oturma simidi ile uzun olmayacak şekilde oturtun… ya da böyle dimdik değil ki zaten bi süre sonra yuvarlanacaktır denge sağlayamadığı için

Bence erken ama sen doktorunu dinle bi sorun görmemiş demekki

Ben dördüncü ayda başlamıştım ama çok fazla oturmuyordu sadece kucağımda oynarken falan böyle oturuyordu beşinci ayda tamamen mama masasına falan oturdu ama tabi biz çok fazla tutmamaya özen gösterdik ne olur ne olmaz ters yapar bir şey olur Diye çocuk yani sağı solu belli olmaz diye o kadar çok hareketli oluyorlar ki ne olacağı belli olmuyor sonra yavaş yavaş zaten oturdu ama doktor sorun görmüyorsa dene bence ama yinede az az otursun çok küçük ya daha kıyamam ben ona Allah bağışlasın

Benim bebeğim 2 buçuk aylıkken kafasını kaldırıyordu yatmak istemiyordu, destekli oturtmaya başladım bende.. şuan 7 aylık

Sırtı sizin karnınıza yaslanmış tam dik olmayacak şekilde oturtabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…