Oturmaodasi zebra perde

teacher11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
26
7
zebra perde goruslerinizi bekliyorum bi de kosem cok boś ne onerirsiniz

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 139
  • image.jpeg
    image.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 107
Zebra perdeler odayı daha loş gösteriyor, anneminki zebra ondan biliyorum. Pişman oldu sonradan. Tül stor perdelere de bakmanızı öneririm.

tül stor çift mekanizma değil mi hiç incelemedim bi bakarım teşekkür ederim yorum için
Evet evet, ben onlardan yaptırdım. İnce olan tül kısmını kullanıyorum gündüzleri, eve güneş giriyor, gün ışığı giriyor, akşamları da diğer kısmı indiriyorum, içerisi görünmüyor.

Evinizi daha karanlık yapar zebra stor.annem yaptırdı.pişman bende çift mekanizmalı düşünüyorum cok daha mantıklı bi inceleyin bence

Ay ben pişmanım zebra yüzünden, çok karanlık gösteriyor, tülü çekip oturmak istiyorum.

Evinizi daha karanlık yapar zebra stor.annem yaptırdı.pişman bende çift mekanizmalı düşünüyorum cok daha mantıklı bi inceleyin bence

Ay ben pişmanım zebra yüzünden, çok karanlık gösteriyor, tülü çekip oturmak istiyorum.

Tül stor perde en mantıklısı. Yalnız dikkat edin desenli olanları var, bazı kurnaz satıcılar "bunlarda desenli olmaz, sadece beyaz olur" diyerek yanıltmaya çalışıyor. Google dan bir aratın tül stor perde diye, çeşit çeşit görürsünüz.

ben zaten beyaz krem tonlarında üzerinde deseni kendinden olan bi perde dusunuyorum .çok renkli bişey bakmıyorum.odam kuzey kisminda karanlık gündüz acabilsem aciccam ama imkansız .tul stor modellerini araştırmaya basliyacagim .

Tül stor perde en mantıklısı. Yalnız dikkat edin desenli olanları var, bazı kurnaz satıcılar "bunlarda desenli olmaz, sadece beyaz olur" diyerek yanıltmaya çalışıyor. Google dan bir aratın tül stor perde diye, çeşit çeşit görürsünüz.
evet hatta gecen hafta a 101 e geldı cok güzeldı desenlıydı tül perdesı

Evet modeli tanidik yalniz olcu standard Ben deseni daha az istiyorum goz yormasin bakalim bi ay surem var arastirip almak en sagliklisi tesekkur ederim tüm yorumlara

X