Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm.bebeğim 28 nisan doğumlu oturtmaya ne zaman başladınız ve nasıl.benimki halen daha dik duramıyo.nasıl oturacak bilmiyorum.bakıyorum bazen benimkinden 1 hafta önce doğanları oturtmuşlar bile anlamadımgamyoncuiremsu
merhaba.. benim kızım da 29 nisanda doğdu. destekli oturuyor ama kendi oturamıyor, düşüyor. yattığı yerden kalkmak istiyor..herhalde 6. ayın içinde rahat oturur bizimkiler..
nerdeyse 1 aydır destekli kısa süreli oturuyor 1 haftadır falan da babası kahvaltısını yaparken kucağında oturuyor yarım saat falan henüz desteksiz oturamazlar
benim bebeğim 5 ay 10 günlük. 4 ay 20 günlükken doktora götürdüm sorduğumda 2 hafta sonra destekli oturtmaya başla ama şuan kucağında oturtabilirsin dedi. yani daha yeni yeni oturtmaya başladım.
benım kızım 5 aylık 10gundur filan desteklı oturuyoruz.. oturmayı cok sevıyor. otururken oyuncaklarla oynamayıda seviyor yalnız henüz desteksiz oturamıyor doğal olarak.