• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi oturma zamanı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

fiko

deniz'in annesi
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
279
0
96
43
Ankara
slm.bebeğim 28 nisan doğumlu oturtmaya ne zaman başladınız ve nasıl.benimki halen daha dik duramıyo.nasıl oturacak bilmiyorum.bakıyorum bazen benimkinden 1 hafta önce doğanları oturtmuşlar bile anlamadımgamyoncuiremsu

merhaba.. benim kızım da 29 nisanda doğdu. destekli oturuyor ama kendi oturamıyor, düşüyor. yattığı yerden kalkmak istiyor..herhalde 6. ayın içinde rahat oturur bizimkiler..

benim kizim 3nisan dogumlu yeni yeniaz destekli oturuyor ben de tahmin ediyorum 6.aydan sonra baslar yavas yavas desteksiz oturmaya.

nerdeyse 1 aydır destekli kısa süreli oturuyor
1 haftadır falan da babası kahvaltısını yaparken kucağında oturuyor yarım saat falan
henüz desteksiz oturamazlar

bebeğin galiba 5 ay 1 günlük.benimkide 5.ayının dolmasına 11 gün var.1 aydır demişsin kendin mi başladın oturtmaya yoksa dr mu söyledi

bende destekli oturtuyorum.ilk başlarda korktum ama doktorumuz sorun olmayacağını söyledi.korkma bişey olmaz sende rahatlıkla oturtabilirsiniz

benim bebeğim 5 ay 10 günlük. 4 ay 20 günlükken doktora götürdüm sorduğumda 2 hafta sonra destekli oturtmaya başla ama şuan kucağında oturtabilirsin dedi. yani daha yeni yeni oturtmaya başladım.

bizde desteksiz oturamıyoruz beş buçuk aylık bakalım ne zaman oturacağız bilmem

kucağımda oturtuyorum bende fakat henüz desteksiz yada destekli her hangi bir yere oturtmuyorum. 6. aydan sonra sanırım başlıcaz...

benım kızım 5 aylık 10gundur filan desteklı oturuyoruz.. oturmayı cok sevıyor. otururken oyuncaklarla oynamayıda seviyor yalnız henüz desteksiz oturamıyor doğal olarak.

Back