oturma odasinda uyumasi kalbimi kiriyor :(

hahah:) :) o sonuncusu cok iyiydi, bence kesin cozum!

valla benimkide uyuyo ama kaldırınca gelir hemen çok zevkli bişidir tv karşısında kendiliğinden uyumak lakin eşiniz bilmeli eşiyle uyumanın daha zevkli olduğunu...

haklisin, amin.
yine de cok uyuz bisey. Ben kucuk erkek kardesim tv karsisinda uyudugu zaman bile tahammulum olmazdi.
kinadim basima gelene bak.
benım eşimde öyle yapıyor cogu zaman tv karsısında uyuyor sıkıcı bır durum ama düzelmiyecek bır durum degıl

İki tv vardı. Oturma odasindakini yatak odasına koydurdum bu sorunu hallettik. Zaten yatak odasında da yarım saat sonra kapattiriyorum

bnmki neden ders almiyor
bu kez almistir umarim, cunku sabaha koltukta uyandi ilk defa. Daha onceleri, gecenin bir yarisi uyanip geliyordu yataga.
aynı sıkıntı bendede var. tv karşısında uyumaya yemek yemek yemeye bayılıyor. ses olmadan uyuyamıyorum dıyor. ılk zamnlar sen gıt ben gelıyorum derdı beklerdım beklerdım gelmezdı. tabı o sırada aklımdan neler gecırırdım. kendımı kımsesız yanlız hıssederdım. gece uyanıp yanıma gelırdı ama artık pes ettım şimdı ıkımızde oturma odasında uyuyoruz :) onceden aynı kanepede yatardık şimdı sıcaklardan dolayı ayırdım yatağı :) evlenelı ıkı sene olmadı ama bı kaç seneye kanepelerı değiştirmek zorunda kalacagız :) ha iyimiyim böyle değilim.... yatagım çok rahat kocaman ama bırlıkte yataga gırmeden uyuyamıyorum kendımı yanlız hissettiğimden .. çocugum olunca alacam yanıma yatak odasında yatacagız sen oturma odasında kal tek başına diyorum hayır diyor . hep birlikte yatacağiz.. çocugun olmasını bekleyecegım sanırım :)

Evlendigimizden beri sadece 1 defa yatak odasinda uyuduk.
Siz de tv karsisinda uyuyun, ya da odaya tv alin.
Ikisi de cozum gibi cozum.

çok dert etme tatlım benimkide laf verirken uyuyor :) ya diyorum insanda hiç mi gam keder olmaz yük mü taşıdın yook aniden uyyoo alıştım senlik bişey dil elinde olmuyordur

Bilmem, bence alakası yok. Her yerde rahatça uyuyabilme durumu yapıyla alakalı bence, insanın huyu gibi bişey. Yorulup yorulmamakla da alakalı. Ben stresli olsam da uyuyamam, stressizken de uyuyamam yani, mutluyken de zor dalarım uykuya, mutsuzken de. Bence yapıyla ilgili. Fazla kasma bence kendini, burada uyursam yanlış olur şeklinde düşünmekten ziyade uyuma yeri yataktır. Ben de mecbur kalmadıkça yatağım dışında uyumamam ama bu aralar hava sıcak oluyor ya da çok gürültü oluyor falan, başka yerde uyumak zorunda kalabiliyorum.

nasil ya? ciddi olamazsin.
yatak odasi niye var o zaman

Cidden sadece dugunumuzun oldugu gun yattik orada. Baska yok. Kullanim amaci daaa... Iste kiyafetler duruyo orda giyiniyoruz falan
Bide sicak oluyo hic cekilmiyo valla yatak odasi.
Oturma odasindaki koltuk da bayagi sekle giriyor yatip yuvarlaniyoruz ferah ferah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…