oturma odasinda uyumasi kalbimi kiriyor :(

evet, TV alabiliriz yatak odasina ama, bari orasi bize ozel kalsin diyordum. hayatimizin heryerinde TV-bilgisayar :/

cok önemli bi konu aslinda bu yüzden seni cok iyi anliyorum.
kimine göre abarti olabilir ama bana göre tepkilerin gayet yerinde.

ah sare, sen nasi basediyorsun :)
2 dkda bi dürtüp rahatını bozuyorum, bu sıcakta üstüne yatıyorum, yada surat yapıp yatak odasına geçiyorum, dayanamıyor. ama bıraksam 3 gün yatar salonda.
bide itiraf edeyim ovulasyon döneminde bende uyuyakalırım salonda diye tehdit ediyorum

Alışkanlıklarını yıkması zaman alır. Sen sürekli olarak tvyi kapayıp yatağa çağır o zaman.

bebek sevdasina kosup geliyor yani, cok tatli

Bayılır erkekler TV karşısında uyuyakalmaya.
Ben de gider üstünü örterdim, hadi yatıyorum gidelim derdim. ''Hıhı sen git geliyorum''
Sonra gözümü açıyorum saat 3, seninki hala salonda.
''Neden uyandırmadın?'' diyor ve kızıyor bir de bay bilmiş

Takma kafana. Tek derdin bu olsun.

ohh sefan olsun...güzel miydi bari :))

tablet al sen oğlına bir tane..yatakta baka baka uyusun yanında

cok önemli bi konu aslinda bu yüzden seni cok iyi anliyorum.
kimine göre abarti olabilir ama bana göre tepkilerin gayet yerinde.
bence de cok onemli bir konu.
anlamiyorum ki, normal hayatta acaip bana duskundur, iki dk gozunun onunden kaybolsam delirir. Ama bu yaptigi sanki 40 yillik kocalar gibi oluyor.

sizde bi yastık alın geçin yanına :) bişi derse de, benim yerim senin yanın filan deyin

aynen, kelimesi kelimesine bunlari yasiyoruz.
E sen simdi napiyorsun, kendi haline mi biraktin? yoksa duzeltti mi huyunu?

Benimki de aynı.

Ben çok sallamıyorum açıkçası gece yatar, ben kalkar görürsem uyandırırım herif kalk yatağa gel derim, bazen kalkar uyandırmam kızımla rahat rahat yayılalım diye, bazen kendi kalkar gelir. Evliliğimizin en başından beri o benden hep geç yatar, ben uykusever biri olarak erkenden cuppala yatak olduğu için rutine bindi bu. Şöyle söyliyeyim evliliğimize ve mutluluğumuza etki eden bir durum asla değil. Uyku halinde yanyana olmamak bizde travma yaratmıyor açıkçası.

Sıcaklar Başladığından beri salonda yatıyoruz. Öyle koltuğu falanda açmıyoruz. Köşe koltuğun bir tarafında o bir tarafında ben yatıyoruz zira yatak Odasında nefes alınmıyor.

Sohbet Ede Ede uyuyoruz benim çok Hoşuma gidiyor. Benim eşim de tv izlerken uyuyakalır ve çok zor uyanır. Bazen 10 kere seslenirim kalkmaz bende gider yatarım. Çok anlam yüklemiyorum böyle şeylere. İlişkimizede bir şey kaybettirmiyor.

bence de cok onemli bir konu.
anlamiyorum ki, normal hayatta acaip bana duskundur, iki dk gozunun onunden kaybolsam delirir. Ama bu yaptigi sanki 40 yillik kocalar gibi oluyor.

baska sebeplerle birlikte sirf bu duygu yüzünden ayriliyorum ben esimden.

bilmiyorum, belki cok onemsememek gerekiyordur.
bizden birseyler mi eksiltir zamanla panigi yasiyorum.

Benimde eşim bayılır tv karşısında yatmaya.
İlk zamanlar bende cok tepki gösteriyordum. Dediğin gibi zor uyanan bir adam eşimde.
Kalkar tamam geliyorum der gene hop aynı yere uzanır 1 kızım var geceleri onlamı ugraşim kızımlamı ugrasım şaşırırdım kendimi 2 cocuk annesi gibi hissederdim.
Şimdi ne mi yapıyorum valla istediği yerde yatabilir evin içinde olduğu sürece
Bazen gidip üstüne bişey atıyorum bazende kızıp üşüyorsa gelir adam gibi yatağında uyur diyorum. Aramızda duygusal bağlamda hiç bir problem yok sever sayar ilgilenir cinsellik bizde biraz sorun onun dışında hiç bi problemimiz yok buna rağmen haftanın en az 3 günü yatak odası dışında uyur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…