evet, TV alabiliriz yatak odasina ama, bari orasi bize ozel kalsin diyordum. hayatimizin heryerinde TV-bilgisayar :/:)) ay afiyet olsun canim .
Yatak odasina bi tvmi alsaniz?
Sahsen ben tv olmadan uyuyamayan cinstenim evlendimizde oturma odasindaydi tvnin bitanesi cocuk odasi yapnca orayi tvyi yatak odasina nakil ettik :)
Ben tv olmadimi icerdde yatsam esimde gelir benmle yatardi.
Ssende onnla yat mesela suanda bizim yatak odasinda klimamiz yok icrrde var sicaktata yatilmiyo malum coluk cock icerde yatiyoruz yazin :))
ah sare, sen nasi basediyorsun :)aaa aynısı bende var
2 dkda bi dürtüp rahatını bozuyorum, bu sıcakta üstüne yatıyorum, yada surat yapıp yatak odasına geçiyorum, dayanamıyor. ama bıraksam 3 gün yatar salonda.ah sare, sen nasi basediyorsun :)
bebek sevdasina kosup geliyor yani, cok tatli2 dkda bi dürtüp rahatını bozuyorum, bu sıcakta üstüne yatıyorum, yada surat yapıp yatak odasına geçiyorum, dayanamıyor. ama bıraksam 3 gün yatar salonda.
bide itiraf edeyim ovulasyon döneminde bende uyuyakalırım salonda diye tehdit ediyorum
biliyorum hiç hoş değil yaptığım ama napayım uyuz oluyorum bensiz uyumasınabebek sevdasina kosup geliyor yani, cok tatli
bence de cok onemli bir konu.cok önemli bi konu aslinda bu yüzden seni cok iyi anliyorum.
kimine göre abarti olabilir ama bana göre tepkilerin gayet yerinde.
Belki dert mi diyeceksiniz. Benim icin gercekten dert.
1 yildir evliyiz, TV karsinda uyumaya bayiliyor. Sanki cocuk, hani cocugu kaldirirsiniz koltuktan yataga goturursunuz ya.. bide zor uyaniyor, ugras dur, hic sevmedigim sey.
yine de aylarca ugrastim, en sonunda inat ettim, bir daha uyursan burada, sabaha kadar uyuyacaksin, kaldirmayacagim dedim.
iki belki de 3uncu keredir oturma odasinda uyudu dun gece.
gece uyaniyorum, yanimda yok, cok kalbim kiriliyor. Darmadagan oluyorum. Cok mu onemsiyorum?
simdi meyve buketi geldi isyerime, hepsini yedim.
ben bu adamla napicam :/
guzeldi guzeldi de,ohh sefan olsun...güzel miydi bari :))
tablet al sen oğlına bir tane..yatakta baka baka uyusun yanında
aynen, kelimesi kelimesine bunlari yasiyoruz.Bayılır erkekler TV karşısında uyuyakalmaya.
Ben de gider üstünü örterdim, hadi yatıyorum gidelim derdim. ''Hıhı sen git geliyorum''
Sonra gözümü açıyorum saat 3, seninki hala salonda.
''Neden uyandırmadın?'' diyor ve kızıyor bir de bay bilmiş
Takma kafana. Tek derdin bu olsun.
1 yildir evliyiz, TV karsinda uyumaya bayiliyor. Sanki cocuk, hani cocugu kaldirirsiniz koltuktan yataga goturursunuz ya.. bide zor uyaniyor, ugras dur, hic sevmedigim sey.
yine de aylarca ugrastim, en sonunda inat ettim, bir daha uyursan burada, sabaha kadar uyuyacaksin, kaldirmayacagim dedim.
gece uyaniyorum, yanimda yok, cok kalbim kiriliyor. Darmadagan oluyorum. Cok mu onemsiyorum?
guzeldi guzeldi de,
oglum degil, kocam kiz :)
bence de cok onemli bir konu.
anlamiyorum ki, normal hayatta acaip bana duskundur, iki dk gozunun onunden kaybolsam delirir. Ama bu yaptigi sanki 40 yillik kocalar gibi oluyor.
Sabir diliyorum size. umarim sizin icin en dogru karari alirsinz.baska sebeplerle birlikte sirf bu duygu yüzünden ayriliyorum ben esimden.