Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma odası yerlestırmem ıcın yardım edın kızlar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
kızlar ben salon olayını ıptal etmek ısıtoyrum 3 odalı bır eden 2 odalı bır eve tasınalı 2 yıl oluyor yenı evım eskı evımın yarısı kadar 1 odada eksık boyle olunca salonu bozdum koltukları ve bırkac mobılyayı anneme verdım bundan sonrada buyk eve cıksamda salon ıstemıyorum ama mısafır aldıgımdada rahat ettırmem ıcın hem salon hem oturma odası arası bır durum yaratmalıyım yenı gurup alıdk tepe home dan tepe home da 1 koltuk eksık oluyor nıyeyse bızde 2 tane uclu koltuk bırtande de 2 lı kotuk aldık kotumu ettık bılmıyorum sızce gurubu bozup boyle aldıgımızda kotu dururmu salonumun resmını eklıyorum nasıl yerlestırım ve bu esyaların hangısınden kurtulım

Eklentiler

• $DSCN0198.jpg
    $DSCN0198.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 157
kızlar buda aldıgım gurubun 2 lı koltugu dedıgım gıbı bundan 3 lu koltuk olanını 2 tane bunuda 1 tane aldı henuz gelmedı tabı

Eklentiler

• $2195.jpg
    $2195.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 139
Koltukları biraz büyük seçmişsin gibi geldi CADIARZU
Az daha ufak mobilyalar seçsen yerleştirmen daha kolay olacak,
Eşyalar gelince tekrar resim ekle istersen, öyle daha iyi yardımcı olabiliriz.

bence eski koltuklarının hepsinden kurtul.

üçlüleri karşılıklı koyarak 2liyi de tv'nin karşısına gelecek şekilde yerleştirebilirsin. ama tv karşısında ne kadar yer var, 2 li koltuk sığar mı göremiyorum. 2li yerine tekli de alınabilirdi belki. yeni aldığın koltuklar gayet güzel.

bir arkadaşımda 2 üçlü 2 tane de tekli aldı (onun salonu büyüktü) çok da güzel olmuştu. sığarsa eğer salonuna bence gayet güzel.

büyük koltuklar karşılıklı küçük koltuk t.v karşısına koyardım.ğer paranız varsa kalabalık olmayan bir t.v ünitesi al derim.sonrada şık bir perde yaptırırsın.hem günlük hem de misafirlik olur.çünkü karşıdaki t.v altlığı hoş olmamış.ama daha farklı koltuk seçebilirdin.mesela burda vardı.annemin önceki ve sonraki hali diye bir topik vardı.onun gibi hem modern hem de rahat bir koltuk seçebiliridin.

sena nur yenılerı aldıktan sonra cok guzel yerlestırırım benyerimseniben ama su an yenı bıresey alamayız onemlı olan almadan yerlestırebılmem zaten televızyonluk 8 sene oncesının modelı tv unıtesı var aklımda dolaplı buyuk ama daha zamanı var unıte alırsam plazmada gerekır

kusura bakma.hani eskileri verdik yenileri aldık deyince öyle dedim.aslında uygun yaptırabiliyorsun zamanla.tabiki para kolay kazanılmıyor.şimdilik dediğimiz gibi yapabilirisn.karşılıklı büyük koltuklar küçük koltuk t.v karşısına olur.aslında oturma odası birde misafir odası tek yapman mantıklı.neyse güle güle kullan.

X