Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonuoturma odası ne renk olmalı?
joey resimlerin hepsi birbirinden güzel çok sağol.keşke bir sarayda yasama imkanım olsada her odayı farklı renkler ile süslesem. hiç sıkılmaz insan o evden opuyorumnanaktan
melek3 canım fikirlerin için çok sağol benım salonum gri füme koltuk ve siyah beyaz yemek takımından olusuyor.oturma odası bıraz daha renkli olsun istiyorum.istikbalde bir koltuk takımı begendım. koltugun iskeleti güz renk gül kurusu sırt yastıkları iki desenli. canın çiçek görmek isterse sırt yastıklarını çiçekli tarafını cevırıyorsun çiçek görmekden sıkılırsan yastıgın arkasını cevırıyorsun bu sefer krem ve gül kurusu renklerinde çizgili bi desen çıkıyor ortaya.bu takım kullanıslı olur sanırım benım gibi çabuk sıkılan bırine. gül kurusuna bakınca bana huzur verıyor.çok çabuk sıkmaz gibi geliıyor.
selam masal güzeli sana tavsiyem odanı fuşya tonlarında yap benim yatak odam fuşya kullanıyorum. güzel bir renk.hep uyumak hiç yataktan çıkmak istemiyorum.opuyorumnanaktan
valla ben oturma odasında 3 renk arasındakararsız kalmıştım..gri,kırmızı,sütlü kahve...salonum siyah diye griden vazgeçtim,kırmızı göz yorar güzel olmaz dediler ondanda sogudum..en son hiç modası geçmiyen herşeyle uyum saglayan kirinide belli etmiyen sütlü kahve tonunda karar kıldım:)
merhabalar masal prensesi.. bende aynı durumdayım şuan da oturma odası için renk belirlemeye çalışıyorum ama herşeyin kusursuz olmasını istediğim içinde faci derecede kararsızım
bu arada istikbalde bahsettiğin koltuk takımı sanırım "merit" isimli takım. koltukların sırt kısımları desenli çiçekli çiçekli minderleri çift taraflı falan ?
merhaba mutluluk kararsızlık çok kötü ben halen karar veremedım.istikbalde begendıgım modelın ismi diva oturma grubu canım.iki çekyat iki tekliden oluşuyor.
ben yemek odama köşe koltuk aldım canım. en sonunda ona karar verebildim her ne kadar zorlansam da bilmiyorumkismile .. günlük oturma odam için ise hala kararsızım araştırma safhasındayım :bbo: