• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma odası köşe takımı rengi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dilruba_derya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
9
0
36
İstanbul
oturma odam için yataş boogie köşe takımını almayı düşünüyorum.Fakat mor mu olsun kırmızı mı olsun karar veremedim.halı yenı alınacak.perdem gümüş ve dore karışık desende.tv sehpam kahverengi.köşe takımının ayakları ile aynı renkte.fikirlerinizi bekliyorum...

$boogie.webp

istedigin model bu mu? guzel! fakat sen bence birde duvar renklerini de dusunmelisin, renklerin uyumu seni dinlendirecek bazen de canlandirabilecek nitelikte olmali zaten bir tasarim kendin icin yaratirken oncelikle ne tip insan oldugunu cozmen kesinlikle gerek - huzur seven mi, yoksa daha cok arkadas canlisi mi, ona gore senin dengeni olusturacak atmosfer kurabilirsin, eger salonun bir iki fotosunu eklersen biraz kendinden istersen anlatirsan sanirim daha cok yardumci olabilirim.

köşe takımı evet o.duvarlar kum beji.mor fuşya lila yeşil tonlarını severım.fakat köşe takımına uygulanacak mor renk koyu.yastıkları da kendı rengınde olacak.oturma odasında kullanmak için rahat rahat dinlenebılmek için almayı düşünüyoruz bu köşeyı.kırmızıyı gorduk canlı olarak ama moru gormedık.nasıl uydururum ne yaparım karar veremedım.oturma odamın buyukluğu de 13 metrekare.teşekkürler ...

bende bir odamı mor yaptım duvarlar kum beji süper duruyor gercekten kırmızı bana abest gelıyo ne bilim sevemedım esyada kırmızıyı

evet sanirsam ben de sana duvar rengi konusunda kesinlikle mor ve lila renklerini artik kullanmamani, butunuye mor bir oda pek sevecen durmayacagini dusunuyorum )fikrimce) daha acik ve ilimli renkler kullanmani oneririm kum beji olabilir haklisiniz.. artik tek parca mor koltuk odanin odak noktasi olacagindan emin olun fazla mor rengine gerek yok.

Back
X