• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oturma odası dekorasyonu için fikir verirmisiniz

zeugma_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
33
0
86
Balıkesir
arkadaşlar oturma odası koltuklarımın rengi nerdeyse beyaza yakın ve ben bunlara örtü diktirmek istiyorum henüz kaplatamam daha yeni sayılır.2,5 yaşında oğlum var malum koltuklar leke oluyor siliyorum izi kalıyor.hem modern dursun hemde leke belli etmesin istiyorum .ayrıca tv ünitesi halı tablo vs. bunlar içinde fikir verirseniz sevinirim.

Ben senin yerinde olsam beyaz koltuklara lacivert örtü diktirip kırmızı yastık kılıflarıyla kombine ederdim bu sene ev tekstilinde kırmızı lacivert ve beyaz hakim yinede sen bilirsin ..

teşekkürler canım aslında kırmızı siyahta geçmiyor değil aklımdamdan ama siyahta çok mu karartır 1. katta oturuyorum ve oturma odam bayağı karanlık kiracıyız gerçi taşınacaz ama aklım çok karışık kiracı olmak ne kötü:(((

Evet kiracılık zor bende kiracıyım eğer evin karanlıksa tavsiyem duvarlarını beyaz renge boya benim mobilyalarımda koyu renk duvarı beyaz yaptırdım çok karanlık olmuyor.

canım koltuklarının tipi nasıl kolları falan derimi. eğer deriyse tam ortasını örtecek şekilde polar al canım metreyle. ört valla bende öyle yapıyorum. polar hiç kaymıyor kolay yıpranmıyor, ve ucuza mal oluyor istediğin zaman yıka çabuk kurur. yinede sen bilirsin canım.

oturma kısmı minderlimi sabitmi eğer minderliyse yeni kılıf diktirebilirsin .sabitse de polar en ucuz çözüm .bir yıl kullan at yenisini al.çocuğun küçükmüş kılıfıda pahalıya gelir sen bilirsin.tv ünitesi küçük kibar bişey olursa düşünebilirsin.her gittiğin eve uysun diye .örtüye uygun küçük kırlentler var pazarlarda alabilirsin.ayna sticker duvara düşünebilirsin .ama evi beyaza boyatırsan müthiş aydınlık oluyor tavsiye ederim.şimdilik aklıma gelenler bunlar..

teşekkürler arkadaşlar koltuklarımın kolları metal minder yok sabit düz kanepe. duvarlar zaten kum beji. sanırım polarla işi halledecem çok saolun...

Ben olsam mürdüm rengi diktirirdim,siyah oturma odası için çok sıkıcı iç karartıcı olabilir.Hem izde belli olmaz.
Eğer polar alıcaksın biraz kalitelisini al,ucuzları zamanla yıkandıkça pamuklanıyor,ben taç dan almıştım çok iyi çıktı.Leopar desenliler ,kare kare olanlar da hoş duruyor.

Son düzenleme:
Back
X