Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma odamla mutfağımı birleştirmek istiyorum yardımmm

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kara.leke

zaman herşeyin ilacı ...
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
437
2
44
selam kızlar

oturma odam küçük 1 koltuk takımı tv falan ancak sığıyor
ortada fazla bir yer kalmıyor
mutfakla aradaki duvarı kaldırmayı düşünüyorum
ozaman 2 duvar arasındaki mesafe 3,5 metre falan oluyor
iyi bir davlumbaz ile kokuyuda önlerim diye düşündüm sizce nasıl olur
amerikan mutfağı olup kullanan var mı ? yengemin öyleydi çok memnundu
önerilerinizi bekliyorum varsa resimde a.s.

bizimkide amerkan mutfagindan..ben tavsiye etmiyorum çünkü davlumbazin ne kadar iyi olur sa olsun yinede yemek kokusu gelir.. helede fritozde patates falan kizarticaksan.. o yagin kokusu bi hafta gecmez biz o yuzden bahçede yapiyoruz fritozde yapacaklarimizi..
kendi evim oldugunda kesin normal mutfaklardan olacak.. gerçekten ugrasmasi çok zor..

studyo benım bi şikayetim yok gerçekten iyi bir davlumbazla çözebilirsin istersen almayı düşündüğün marka neyse oradanda bir fikir alırım başka bir konuda cevaplamıştım az evel. mutfak ve salon sınırına yemek masamı koydum portatif bir ada da olabilirdi aslında ama masam varken istemedim. birde bazen yemek yaparken camı aralıyorum

salonum çok büyük değil masa koymaya gerim yok mutfakla salon arasında ki duvarı kaldırıp köşe koltuk takımı koymak istiyorum. Koltukla mutfak tezgahının arasını 3,5 metre olucak o zaman daha kullanışlı olur diye düşündüm.

Salonum büyük olsa bende ayrı kullanmayı tercih ederdim ama maalesef durum bu kızlar

studyo benım bi şikayetim yok gerçekten iyi bir davlumbazla çözebilirsin istersen almayı düşündüğün marka neyse oradanda bir fikir alırım başka bir konuda cevaplamıştım az evel. mutfak ve salon sınırına yemek masamı koydum portatif bir ada da olabilirdi aslında ama masam varken istemedim. birde bazen yemek yaparken camı aralıyorum

tşk ederim canım

$1.jpg

ne işin var köşe koltuk takımıyla mesela yaptır bole ufak çapta tekerlekli bir ada portatif kullan

Eklentiler

• $resimportnet-24.jpg
    $resimportnet-24.jpg
    2,6 KB · Görüntüleme: 480
Bizimki de amerikan mutfak.
Görüntü olarak çok güzel.Daha geniş ve gösterişli duruyor.O açıdan beğeniyorum.
Ama her zaman düzenli olması gerekiyor ve gerçekten yemek kokusu acayip rahatsız ediyor!
Biz bu yüzden kapatmayı bile düşünüyoruz canım.
Şayet bunları sorun etmiceksen duvarı kaldırabilirsin..

görüntü olarak süper çok hoş duruyor ..........benim şuanki evim salonla bir mutfak aşırı büyük yani salonla ayıran yeri amerikan barı sadece tabure almam kaldı oda olursa tamamlanacak herşey.........davlumbaz iyi olursa koku fazla olmuyor hatta geçenlerde balık kızarttım sadec hafif bir koku oldu onada parfüm sıktım bütün odaya kalmadı 1 saatte gitti........ben zaten dağınıklığı sevmeyen biriyim takıntılıyımdır hatta mutfak taşının üstünde öyle herşey olmayacak düzenli duracak bulaşık makinanda varsa zaten tamamdır

benim tek sorunum önceden kaynanam bizde kaldığında tek kaçtığım yer mutfaktı ama şimdi oda olmuyor hep beraberiz devamlı başımda ve herşeye karışıyor sırf onun yüzünden mutfağı fazla bir odam var oraya taşımayı düşünüyorum oda biraz fazla masraflı olacak ama başka çıkar yolu yok gibi........

X