Oturma odama uygun perde ve renk seimi

esrtml

esra
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
1.201
6
kızlar şimdi size oturma odamı kısaca anlatayım sizde bana yardım edin tammmı kararsızın ötesindeyim şu an.oturma odam dikdörtgen mutfağa açılan bi tarafı var köşe takımım mor iskeleti beyaz masam turkuaz renginde cam sandalyelerim beyaz deri sandalye vem samın ayakları metal tv sehpam akçaağaç turkuaz cam bölümü var onunda kararsız kaldığım en önemli nokta perdelerim oda anlattığım gibi modern ve sade cizgilerde perdelerimin şekli ve rengi sizce ne olmalı kafamda stor modern tarzda rustik perdeler ve katlamalı perde var hepsini saydım bende:) ikincisi odada cam ve metaller olduu için sehpayı ya akçaağaç yada beyaz düşünüyorum siz ne dersiniz.bide halılarım ne renk olmalı şimdiden teşekkürler

Resim koysaydın daha iyi yardımcı olurduk, ayrıntıları daha iyi görüp farklı bişeyler tasarlayabilirdik, katlamalı perde düşünme bence yıkandıkça hiç iyi görünmüyor diktirenlerde pişman, herkes uzun ve eski model perdelere dönüş yapıyor, en kısa zamanda resim eklersen farklı fikirlerimiz olur, sevgiler..

esracığım bi resim koymayı denesen belki fikir verebiliriz..

storlar bana da kullanışsız gibi gelıor. (bz 7 yılı devirdik o yıllarda yoktu)bnm yok ama, mesela az bi cam aralamak istendiğinde yamuk yumuk duruordur heralde..

ne yaptırırsan yaptırt, Allah huzur içinde oturmayı nasip etsinyerimseniben

ya keşke bu kadar anlatmaktansa bi resim koysaydınız. böyle kafadan canlandırarak fikir vermek çok zor.

cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar ama fotoğraf yok bir hafta sonra taşınıcaz eşyalarda ozaman gelecekbu arada köşe takımının bi tarafı pencerenin olduğu duvarda yani boydan perdeler yapsam koltuğun arkasında kalacak ev 10.katta bebekte geliyo pencereleri yandan açmayı pek düşünmüyorum hep üstten açıcam o yüzden pencere aöma konusunda kafamı karıştırmıyo doğal katlamalı perde hakkında ne düşünüyonuz

merhaba.Linens'in tam sana uygun bir perdesi var ..(geçen sene evlenirken tüm perde çeşitlerini ezberlemiştim :)) İnce uzun turkuaz mavi lila tonlarında tüller ve aralarda bir kaç tane aynı tonlarda uzun boncuklar.Çok spor ve çok şık , tavsiye ederim bir bak.
Sevgiler..

teşekkürler canım hemmen bakıyorum

halı için krem rengi kemik renigi vb..perdelerde kemik rengi yyada krem aralarında açık mor olabiler die düsündüm ben

mor ve turkuvazın tonlarını merak etti açıkçasımirmirmirmir bi resim koy bence daha yrarlı olur