oturma odama stor perde yaptırdım sizce nasıl olmuş?

BenDerin

Allah'ım şükürler olsun. Eski nick DERİNNN
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.968
53
688
42
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/251171-derinnn-in-sirin-evi.html

$oda_1200x900.webp$P1000858_1200x900.webp$P1000865_1200x900.webp$P1000862_1200x900.webp$P1000859_1200x900.webp

Son düzenleme:
çok hoş hava vermiş.oturma odası geniş bir odaya benziyor

odanın havası klasikten spora kaymış hemen ,bir perde evin havasını ne kadar değiştiriyor ,ben çok beğendim harika olmuş güle güle kullanın ..

odanın havası klasikten spora kaymış hemen ,bir perde evin havasını ne kadar değiştiriyor ,ben çok beğendim harika olmuş güle güle kullanın ..

evet tatlım klasik görüntüden sıkılmıştım artık. böyle bir değişiklik yaptım bir ara halımın resmini de koyacağım. odanın bütün halinin görülmesi için.

gayet güsel olmuşş :) yastıklrınlada uyum içindelerr :32::32:

ben stor perde begenıyorum ama uzun beyaz sakallı tullerı daha guzel oldugunu dusunuyorum
storun bozulma ıhtımalı var
temızlıgde zor gelıyor bana

gayet güsel olmuşş :) yastıklrınlada uyum içindelerr :32::32:
teşekkürler canım

ben çok beğendim perdenin çizgili oluşu ayrı bir hava vermiş odanıza, güle güle oturun...
çizgili olsunmu olmasınmı epey düşündükten sonra çizgili olmasına karar kıldım.

ben stor perde begenıyorum ama uzun beyaz sakallı tullerı daha guzel oldugunu dusunuyorum
storun bozulma ıhtımalı var
temızlıgde zor gelıyor bana
canım kalitesine bakıyor storun dayanıklı olması bozulması, temizliği diğer boydan boya perdeden daha rahat.

nacizane bir önerim fiskos masanızın üzerine daha sade bir örtü kullanın veya fiskosu kaldırın :18:

çok beğendim güzel olmuş eski perdenin fonları varmış eski fonlarlada yeni perdeni kullanabilirsin :nazar:

nacizane bir önerim fiskos masanızın üzerine daha sade bir örtü kullanın veya fiskosu kaldırın :18:

önceki fondan sıkıldım perdeyi verdiğim kişiye fonuda verdim. ama havaların ısınmasını bekliyorum biraz beyaz boya üzerine gümüş rengi dekor boya varya değişik desen veri,liyor üzerine internetten bulabilirsem yüklerim.

birde lcd televizyon alıcam yanlarına raf ve üzerine dekoratif kutular felan yerleştireceğim. böyle bir düşüncem var şuan için biraz durumumun düzelmesi gerekiyor. fiskosa başka altenatif bulayım.

salon resmine ve halısına kimse yorum yapmamış.

Perdelirin çok güzel olmuş salonunun halısı da çok güzel canım ama ben salonundaki koltuk takımlarına bayıldım rengi modeli çok güzelmiş sen halını sordun ama ben halından çok oturma gruplarını çok beğendim

Back
X