• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma Odama koltuk takımı hakkında

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
merhaba arkadaşlar 2,33*5,40 oturma odam olacak inş.. bu odamıza köşe takımı istiyoruz. hatta bir model seçtik. ancak ölçülerden sıkıntımız var. koltuğun derinliği 90 cm. tam karşısına tv koyacaktık. koltuktan arta kalan yer 1,43 cm oluyor. çok dar dimi?. odanın uzunluğu gayet iyi ama eni küçük. böle bir odaya köşe takımı yakışırmı sizce.

...

Son düzenleme:
merhaba benimde oturma oldamın eni dar.2,40x5 gibi birşeydi.benim köşe takımım var.tabi bu 2.evim koltukları bu eve göre almamıştım.köşeyi koyduk baktık tv bize çok yakın olucak tv yide uzun kenar doğrultusunda koyduk.tam istediğimiz gibi olmadı ama gözümüz alıştı.fakat bir komşumuz tv yi kısa kenar doğrultusunda koymuş ama onun tv side küçüktü öyle olunca fena durmamış.bi söz vardır yer darlığı can darlığı diye aynen öyle yer dar olunca tam istediğin gibi olmuyo ama alışılıyo.yalnız düşünüyorumda bizim oturma odasının eni çok dar oraya köşe takımından başka koltukta koysan yine dar olur.

merhaba benimde oturma oldamın eni dar.2,40x5 gibi birşeydi.benim köşe takımım var.tabi bu 2.evim koltukları bu eve göre almamıştım.köşeyi koyduk baktık tv bize çok yakın olucak tv yide uzun kenar doğrultusunda koyduk.tam istediğimiz gibi olmadı ama gözümüz alıştı.fakat bir komşumuz tv yi kısa kenar doğrultusunda koymuş ama onun tv side küçüktü öyle olunca fena durmamış.bi söz vardır yer darlığı can darlığı diye aynen öyle yer dar olunca tam istediğin gibi olmuyo ama alışılıyo.yalnız düşünüyorumda bizim oturma odasının eni çok dar oraya köşe takımından başka koltukta koysan yine dar olur.

siparişi verdik. dediğin gibi karşısına koltuk koymak mantıksız olacak. eni dar olduğu için. birde koltuk birbirine bağlı olmadığı için bu modeli tercih ettik. istediğimiz gibi ayar yapabileceğiz inş.. yorumun için teşekkürler.

hayırlı olsun da benim kafama takıldı acaba yatıp uzanırken araları açılıp rahatsızlık vermezmi ?hani ayrılıyo dedinizde o açıdan sordum.

Back
X