Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk resme baktım boğuldum sanki donuk ve cansız..Ama diğer fotoğraflarda odanıza sanki can gelmiş nefes almış...Bir iki değişime daha ihtiyacı var arkadaşlarında değerlendirdiği gibi ama böyle de çok şeker olmuş bi perde iki yastık odanın havasını nasıl da değiştirmiş..Huzurla oturun![]()
bence harika olmuş perde,kırlentler tablo mükemmel olmuş canım güle güle kullanın.........
çok iç açıcı bir oda olmuş...
Kesinlikle bu perde kalsın oda ferahlamıs resmen. tablo ve kırlentler de çok hoş olmuş![]()
Bir perde ve 2 yastıkla bu kadar değişebilmesi inanılmaz! demek ki neymiş: parayla değil zekayla :))
Odanın soğuk havasını nasılda almış, ben çok beğendim yeni perdelerinizle odanızın bu halini, güle güle oturun.![]()
canım pembe gri uyumunu her zaman çok sevmişimdir. Hatta kendi oturma odamı da gri ve pembe olarak dekore ettim resimleri var bakabilirsin. Senin oturma odana da pembe çok yakışmış odanın havasını ısıtmış resmen. Mutluluk içinde hep huzurlu bir şekilde oturursunuz inşallah :)
Canım ne kadar güzel olmuş odanız şeker gibi bayıldım.![]()
Gule gule otur cnm gercekten yerinde bir degisim olmus![]()