• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma odam -Renkli tül perde(Resimli)

SZSSZS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
198
7
118
Ankara
Arkadaşlar daha önce de evimin resimlerini eklemiştim ama çok renksiz olduğu yorumları gelmişti. Ben de aynı fikirdeydim o yuzden biraz renk katmaya çalıştım evime.

Özellikle fikrinizi almak istediğim konu perdeler. Bu pembe tül perde aslında yatak odamındı ancak denemek için buraya taktım. Sizce nasıl durmuş. Oturma odasında renkli tül perde sizce olur mu ya da nasıl durmuş. Eski ve yeni halinden resimler ekliyorum.

Not: Daha net resimleri aşağıya tekrar yükledim renkler orada daha anlaşılır. Burada düzenlemeye izin vermediği için alt tarafa ekledim.

eski hali: $1.webp

yeni hali: $20140305_160456.webp $20140305_174811.webp $20140305_160601.webp $20140305_174822.webp $20140305_160542.webp

Son düzenleme:
bence perde değişikliği çok iyi olmuş. özellikle kırlentler ve duvardaki tablo ile bir uyum içinde olmuş. odaya renk ve hareket katmış. ben sevdim.

Son düzenleme:
Bence şahane olmuş canım huzurlu mutlu otur inşaALLAH.. gerçekten çok güzel bir uyum yakalamışsın.. :71:

aaa ne kadar güzel odanıza renk gelmiş
bu tülün adı ne acaba bende bu tülden oglumun odasına ıkı rneklı kravuze yaptırmayı dusunuyorumda
su yesili ve beyaz olaraktan

Tüle bayıldım. Ama biraz tarz karmaşası mı olmuş sanki, yani emanet gibi durmuş sanki biraz tül.

Bence şahane olmuş canım huzurlu mutlu otur inşaALLAH.. gerçekten çok güzel bir uyum yakalamışsın.. :71:

Çok teşekkür ederim arkadaşım hepimizin evi huzur dolu olsun en başta.

aaa ne kadar güzel odanıza renk gelmiş
bu tülün adı ne acaba bende bu tülden oglumun odasına ıkı rneklı kravuze yaptırmayı dusunuyorumda
su yesili ve beyaz olaraktan

Teşekkür ederim bu tülü brillant tan alıp yaptırmıştım. Adı ya da modelını bılmıyorum ama renklı tul olarak ararsan bulursun sanırım çoğu yerde yapıyorlar artık.

Çok teşekkür ederim arkadaşım hepimizin evi huzur dolu olsun en başta.

Teşekkür ederim bu tülü brillant tan alıp yaptırmıştım. Adı ya da modelını bılmıyorum ama renklı tul olarak ararsan bulursun sanırım çoğu yerde yapıyorlar artık.

fiyatları nasıl pekı cok pahalı olmaz dıye dusunuyorum ama?

Güzel olmuş ama sanki bir şey eksik gibi.
Yanlış anlamazsanız, ben olsaydım ne yapardım onu yazacağım.
Koltuk kırlentleri çiçekli, yani hareketli.Bu yüzden halıyı daha düz ve sade tercih ederdim, belli belirsiz desenleri olan bir halı.
Sorunun asıl kaynağı halı, düz bir halı ve onu tamamlayacak nitelikte sade tül perdelerle daha hoş olacğaını düşünüyorum.
Yeni hali de güzel fakat, renkli yastıklar ve tablolar sadece perdeleri tamamlamak için kullanımış gibi duruyor. Yani koltuk-halı-perde uyumundan sonra, aksesuarların ortamdaki havaya uyum sağlaması, göze batmaması gerekiyor.Ben baktığım zaman, yastık-perde-resim. Birbirine uyum sağlasınlar diye konulduğunu hissettim. Eğer düz renk ya da sade, krem tonlarında bir halınız varsa, bu tarz bir halıyı kullanabilirsiniz. Hatta küçük olursa ve yer döşemeleri biraz faha fazla görünürse daha aydınlık ve daha ferah hale gelir diye düşünüyorum.Nacizane fikrim...

Güzel olmuş ama sanki bir şey eksik gibi.
Yanlış anlamazsanız, ben olsaydım ne yapardım onu yazacağım.
Koltuk kırlentleri çiçekli, yani hareketli.Bu yüzden halıyı daha düz ve sade tercih ederdim, belli belirsiz desenleri olan bir halı.
Sorunun asıl kaynağı halı, düz bir halı ve onu tamamlayacak nitelikte sade tül perdelerle daha hoş olacğaını düşünüyorum.
Yeni hali de güzel fakat, renkli yastıklar ve tablolar sadece perdeleri tamamlamak için kullanımış gibi duruyor. Yani koltuk-halı-perde uyumundan sonra, aksesuarların ortamdaki havaya uyum sağlaması, göze batmaması gerekiyor.Ben baktığım zaman, yastık-perde-resim. Birbirine uyum sağlasınlar diye konulduğunu hissettim. Eğer düz renk ya da sade, krem tonlarında bir halınız varsa, bu tarz bir halıyı kullanabilirsiniz. Hatta küçük olursa ve yer döşemeleri biraz faha fazla görünürse daha aydınlık ve daha ferah hale gelir diye düşünüyorum.Nacizane fikrim...

Teşekkür ederim yorumun için. Evet tam dediğiniz gibi düz tek renk çok açık gri halım var aslında onunla daha sade güzel bi görüntü oluyor ama o da gerçekten çok açık renk biraz beyaza kaçıyor ve shagy halı. Odada kullanmak temızlık açısından çok zor oluyor. Bir de yatak odasının o halı. bununla değişirsem bunu yatak odasına koymam lazım orada da pek hoş olmaz sanırım:)

Hepsi de yeni olduğundan değiştireyim de diyemiyorum bu haliyle ıdare edıcem artık. Yine de sağol yorumun için.

bence perde değişikliği çok iyi olmuş. özellikle kırlentler ve duvardaki tablo ile bir uyum içinde olmuş. odaya renk ve hareket katmış. ben sevdim.

aynen bende katılıyorum size :34: bende beğendim :46:
odanın soğukluğu kaybolmuş sıcacık bir odaya dönüşmüş:34:

Tüle bayıldım. Ama biraz tarz karmaşası mı olmuş sanki, yani emanet gibi durmuş sanki biraz tül.

bende bayıldım çok güzel olmuş.

aynen bende katılıyorum size :34: bende beğendim :46:
odanın soğukluğu kaybolmuş sıcacık bir odaya dönüşmüş:34:

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Ne zormuş eşya uydurması ya. Evlendiğimden beri evim içime sinmedi sürekli değiştirme çabasındayım keşke en baştan daha çok bilgilenip eşyaları öyle alsaydım. Herşey değişiyorda koltuk takımlarını değiştirmek çok zor:( Asıl içime sinmeyenler de onlar malesef.

İlk resme baktım boğuldum sanki donuk ve cansız..Ama diğer fotoğraflarda odanıza sanki can gelmiş nefes almış...Bir iki değişime daha ihtiyacı var arkadaşlarında değerlendirdiği gibi ama böyle de çok şeker olmuş bi perde iki yastık odanın havasını nasıl da değiştirmiş..Huzurla oturun:nazar:

Arkadaşlar daha önce de evimin resimlerini eklemiştim ama çok renksiz olduğu yorumları gelmişti. Ben de aynı fikirdeydim o yuzden biraz renk katmaya çalıştım evime.

Özellikle fikrinizi almak istediğim konu perdeler. Bu pembe tül perde aslında yatak odamındı ancak denemek için buraya taktım. Sizce nasıl durmuş. Oturma odasında renkli tül perde sizce olur mu ya da nasıl durmuş. Eski ve yeni halinden resimler ekliyorum.

Not: Daha net resimleri aşağıya tekrar yükledim renkler orada daha anlaşılır. Burada düzenlemeye izin vermediği için alt tarafa ekledim.

eski hali: Eki Görüntüle 1011312

yeni hali: Eki Görüntüle 1011313 Eki Görüntüle 1011314 Eki Görüntüle 1011315 Eki Görüntüle 1011318 Eki Görüntüle 1011320

bence harika olmuş perde,kırlentler tablo mükemmel olmuş canım güle güle kullanın.........

Back
X