• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma Odam - Öncesi ve sonrası - Detaylı

aSkiTo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
13.324
33
206
- Yurtdışı
Aylardir bu odayla ugrasiyorum, herseyi özene bezene yaptim, en ufak detayina kadar gecelerce arastirdim, ugrastim..
maddi imkanlarimin el verdigince ortaya iyi biseyler cikarmaya calistim.

ama bir sürü aksilik oldu..

saatim posta yolunda kirildi
duvar rengi istedigim renk olmadi
perdelerim posta yolunda kayboldu baska alternatif baktim
istedigim sandalyeleri bulamadim
istedigim renkte hali bulamadim
siparis ettigim koltuk gelmedi,
yerine baska geldi,onuda geri yolladim baska bi yerden baska bir koltuk aldim:82:

allah baska dert vermesin dedim :) ve iste buyrun ortaya cikan sonucu görün:80:

öncesii...

2lnbqqw.jpg

24kxtoj.jpg

5ulpmo.jpg

ve sonrasiiiiiiiiiiiiii....:62::81:

30arlp5.jpg

ilk resim haric hepsi gece cekimi maalesef :(
yarin vaktim yok, pazarida bekleyemedim koymak icin:1:

14b43lu.jpg

dyk2ky.jpg

2h2o4le.jpg

2yll05c.jpg

xmpd9u.jpg

33mr4tf.jpg

14jw8kh.jpg

23tgxs6.jpg

21dprm1.jpg

2hovadl.jpg

6o3aq0.jpg

k3sow2.jpg

30j6ys8.jpg

2iiyddj.jpg

14u818h.jpg

2yysig5.jpg

28i865x.jpg

28.02.2011

i77x1s.jpg
#

350t1n5.jpg

Son düzenleme:
Çok şık olmuş canım bende yeni değiştirdim bazı detaylar çok hoş.Ama siyah seni biraz yorucak.

valla ne yalan dıyeyım eskı halıde guselmıs ( yemek masası harıc )
ama yenı halı ozellıkle mobılyalar cok hos bayıldım duvar unıtesı cok gusel daıresel cızgılerı cok sık buluyorum .. sadece renkler bıraz koyu kaçmış.. eskı halı daha ferah cıvıl cıvılmış

gule gule oturun

Waw super olmuş resmen evrim gecirmiş oda. Yeni hali gercktende harika cok begendim gule gule oturun inşallah:))

süper canım yaa cok cok cokk sık olmuş eskısıde güzelmişti ama bu harıka olmuş güle güle oturun inşaallah zevkine hayran kaldım

çok güzel olmuş:nazar: taşlı samdanların harika ama merak ettim şimdi senin minnak bi oğlun var ikincide yolda o süs püsleri kırmazlarmı ellemezlermi o güzelim vazolara:26: benim oğlum 1 günde parçasını bırakmaz da:1:duvar rengi çok hoş çok değişik güle güle oturun canım

ya süper ötesi muhteşem olmuş ya tüm aksiliklere rağmen muhteşem birşey çıktıysa aksilikler olmadan nasıl olacağınız hayal bile edemiyorum :26::26:.Süper olmuş güle güle oturun inş.:nazar::nazar:

aşkitooommmmm:69::69::69:her şey harika olmuş,hepsi çok uyumlu çok şık:69::69::69:inanılmaz beğendim.güle güle otur canım

Canim cok begendim ALLAH ailenle huzurlu oturmayi nasip etsin o güzel odandan gülücükler hic eksik olmasin. bendede ayni perdeler var fiatlarida cok uygun oluyor. Aslinda ben evin diger kisminida cok merak ettim eklersen sevinirim :-)))

benim kendisi güzel,zevki güzel arkadaşım...:12:
oturma odanın her aşamasında uzaktada olsak beraberdik ve emindim böyle güzel bişey çıkıcağına..:34:
ama şu an beklediğimdende harika olmuş bayıldım canım..:64:
sevdiklerinle hep mutlu yaşa güzel evinde inşallah......:nazar::nazar::nazar::69:
yanlız fotoları çekme tekniğinde ayrı bir hoş bunuda söylemeden edemedim:89:

Son düzenleme:
Çok şık olmuş, eskiden daha şıkır şıkır şeyleri severdin, Efe nin doğumundan biliyorum.
Kızınınıda sağlıkla al kucağına ( Biz tembel tayfası bekliyoruz tek çocukla )

Gerçi yine şıkır şıkır ama renkler daha asil, daha güzel, yemek masan yok canım.
Almayacakmısın ?

Ben senin herşeyini beğenirdim, beğeniyorumda...

Sevgiler....

katologtan çıkmış gibi olmuş aşkitom şeker annemmm:nazar::53:
siyahlı duvara ve aynalı çerçeveli kısma bittimmm:32:
lila duvar pek sevmedim ama senin de istediğin bu değilmiş zaten:31:
güle güle oturun inşallah,harika olmuş ellerine sağlıkk:69::71:

Back
X