• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma odam kelebek koltuk

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
96
İstanbul
renk olarak böyle yaptırdım 2 rengide çok sevdiğim için sizce nasıl olur ben 1 tekli 1 3 lü aldım

Eklentiler

• $2k.webp
    $2k.webp
    2 KB · Görüntüleme: 78
Bende bu tarz koltuk beğenmiştim ama almak kısmet olmamıştı o zaman.Koltuklarımı almıştım zaten..Güzel bir koltuk modeli.Teklilerin altından bir parça çıkıyordu ayağını uzatmak için.Rengi için ise bayağı canlı renkler...Sen beğendiysen gerisinin önemi yok bence.

cnm bende bunun düz kırmızı olanını aldım:)kocaman yatak oluyo ve çok rhaat :)yalnız ben 1 tane üçlü aldım boş odam avrdı yer minderleri yaptım rengarenk bide sandıgımı oydum çok tatlı oldu süper bi koltuk :)güle güle kulan cnm:)

cnm
merhaba bende bu koltuktan almıştım birtane, hatta bakabilirsen evimden resimlerin arasına ekledim, bakarsan eğer senin de fikrini almış olurum, gelen misafirler için kocaman yatakla eş değer, üstelik çelik çok kullanışlı, uzun vadeli:)
ben cnm üzerini pembe altını bej karar kıldım, açık renkleri seviyorum.... bir arkadaşta üzerini lila altını bejj yapmıştı onuda beğenmiştim şimdi ikisi bir arada görmek lazım!!!
iyi günlerde kullan...

amcanımki de bunun kırmızı krem olanından evet kocaman bir yatak oluyor ama ortalı yatmazsan kanepe yan yatabiliyor (tabii sen de yere :) )

çok tatlıymış renkleri bence bizim oturma takımı böyle çok rahatlar valla

Back
X