Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma odam icin perde tavsiyesi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
279
Merhaba oturma odama perde yaptıracağım ama bu konuda karar veremiyorum nasıl birşey yaptiracagima pencerenin altında petek var ve köse takımımın uzun kismidaa pencere önüne geliyor zebra perdeleri sevmiyorum STOR ve tül mu yaptirsam kullanışlı olur mu siz neler kullanıyorsunuz resimlerini çekip gönderebilirsiniz fikir olması için bu arada odada birde balkon kapısı var ona ne yaptirmaliyim

Merhaba oturma odama perde yaptıracağım ama bu konuda karar veremiyorum nasıl birşey yaptiracagima pencerenin altında petek var ve köse takımımın uzun kismidaa pencere önüne geliyor zebra perdeleri sevmiyorum STOR ve tül mu yaptirsam kullanışlı olur mu siz neler kullanıyorsunuz resimlerini çekip gönderebilirsiniz fikir olması için bu arada odada birde balkon kapısı var ona ne yaptirmaliyim
Benimde pencere altı petek ve köşe takımımın uzun kısmı orada mecburen zebra kullanıyorum Can'ım stor ve tül zor olur

Tesekkur ederim Miyav_su Miyav_su ama zebralari sevmiyorum sanki büro havasi yaratiyor gibi nasil anlatsam sicak bir ev havasini yok ediyorsanki
Benim önceden tüldü Can'ım evim küçük olunca 72 metrekare çok yer kapladı ve dağınık durdu bende sevmiyordum ilk başlarda ama şuan çok seviyorum modern ve derli toplu duruyor Can'ım

Evet kullanan hiç kimseden olumsuzbbirşeyd duymadım hep memnunlar benim ev geniş ama bende ttullerimm yere kadar çok yigiliyor o yyüzdensSTOR istiyordum. Peki zebranin çeşidi var mi ccanım temizlik aaçısından flnn hangi çeşidi tercih etmeliyim Miyav_su Miyav_su

Normal perde ve sade bir tül tercihimdir. .
Ferah ve aydınlık açısından. .

Hem petek hemde koltuk pencere önüne denk geliyor perde rahat kullanılmıyor yigiliyor Eses07 Eses07 oyuzden ya STOR ya zebra biraz daha rahat kullanım olsun diye istiyorum

aynı konudan muzdaribiz ben zebra düşünüyordum fakat burdaki arkdaşlardan biri zebra odayı karanlık yapıyor dedi ve fikrim tül stor perdeye kaydı.sanırım mutfak coçuk odası zebra kaldırır da oturma odası tül stor daha uygun gibi .daha almadım araştırma içindeyim sen de bana fikir verirsen sevinirim benim de burda odamın resmi var oturma odasına zebra diye bi başlık altında yorumlara bakabilirsin.zebra önerilmedi.odan kuzeyde ise karanlık olma olasılığı yüksekse yani benim öyle daha göz yormayan şifon gibi duran üstünde fazla detay olmayan tül seçmek mantıklı gibi.

Odam kuzeye bakıyor oyuzden zebradan Vazgeçtimt tül STORmodeller var her ikisinde mekanizmali . Ondan yaptıracağım karar im öyle sşuan teacher11 teacher11

Perdenin siparişini bugün verdim takıldığında da resim ekleyecegim hem fikirlerinizi almak için hem düşünenlere fikir olsun diye

tamda bu konuya benzer salon icin konu acmistim.desenli ve tum duvari kaplayan tullerim goz yoruyo.ayrica koltuklar onune geliyo.katlanir tul ve stor dusunuyorum.lutfen perdelerin gelince fotorafini koyda banada fikir olsun.

X