Oturma Grubum

Lasya

❤❤
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
998
646
selam arkadaşlar 3 yıllık ewliyim ve koltuklarımın renginden çok sıkıldım malum bebek beklediğim için şuan değiştirme imkanımız yok,krem ve koyu kahve renginde koltuklarım nasıl renklendirebilirim.yastık kılıfı diktirsem ne renkler olabilir fikir verebilir misiniz ??

Sadece yastık kılıfı renklendirmeye yetmez, moralini bozmak gibi olmasın ama tamamen aynı rengin tonlarını yapmışsın keşke halında bir kaç farklı ton daha yakalayabilseydin daha başarılı sonuçlar alabilirdin.

odayı karanlık gösteren kahverengi kumaş.şuan maddiyat el vermiyorsa,bej rengi koltuk örtüsü geçirin.turkuaz kırlent.

kızlar bu salon takımım. sizce ne renk perde olur. fonlarımı değişik bi renk düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• pr_01_10055_max.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 263
kızlar bu salon takımım. sizce ne renk perde olur. fonlarımı değişik bi renk düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
pudra pembe yaptırmalısın çünkü soft bir havaya ihtiyacı var koltukların renk tonu çok keskin .. yumuşatmak lazım ama kremle yumuşatma uyum ahenk olmasına gerek yok o zaman sıkıcı olabiliyor ..

bence pembe renk kırlentle çok hoş olur yada mavi önce fon kağıdı ile dene istersen renk katar ortama hatta ucuz perde fonları var renkli onlarla kombin yaparsın mesela pembe kırlent pembe fon perde şık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…