Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Oturma grubum kizlar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

olurolur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
220
43
Kizlar ben oturma grubu icin 1. Takimi almayi dusunuyorum cok rahat bi takim oturunca icine gomuluosun :) hem de ayrica salon yapmayi simdilik dusunmuyorum.. Yastiklarini da alttaki turuncu kose takiminin yastiklarindan dusunuyorum.. Sizce nasil olur? Biraz da spor bi goruntu vermis olurum die dusundum.. Tabi perde konusunda da kararsizim daha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405646803969.jpg
    $1405646803969.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 403
  • $1405646832552.jpg
    $1405646832552.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 391
  • $1405646849229.jpg
    $1405646849229.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 352
Kizlar ben oturma grubu icin 1. Takimi almayi dusunuyorum cok rahat bi takim oturunca icine gomuluosun :) hem de ayrica salon yapmayi simdilik dusunmuyorum.. Yastiklarini da alttaki turuncu kose takiminin yastiklarindan dusunuyorum.. Sizce nasil olur? Biraz da spor bi goruntu vermis olurum die dusundum.. Tabi perde konusunda da kararsizim daha

Yastıklarını alkttaki gibi yaparsan tülünü de öyle desende yapabilirsin kırık beyaz

Acikcasi 2. Takim hem daha şık hem daha modern rengi harika vede daha yumusak rahat duruyor. 1 takim ise hic begenmedim klasik bi model yani sakin 1. Yi alma derim ben. Ama zevkler tartisilmaz tbi gonlun ona isindiysa onu allman daha dogru olur fakat benim fikrim basta soledigm gbi :)

bence de daha renkli bir şey almasın oturma odası için inan insan zamanla böyle renklerden sıkılıyor örneğin benim salon kahve krem alalı 4 yıl oldu pişmanım fırsatım olsa hemen değiştiririm yada kaplatırım

Kızlar yorumlar icin tesekkur ederim ama cok canli renkler goz yoruo bence.. alttaki takim kose takimi.. Misafirlerimi de bu oda da agirlicagim icin kose takimi dusunmedim.. Ama daha renkli olabilir haklisiniz

canım bu takımlar harika!
hangi marka bu? ben de arıyorum da...

X