Oturdum Ağlıyorum...

çok üzgünüm :(( allah rahmet eylesin çocuğunun hali ailesinin hali ne kadar kötüdür kimbilir rabbim yardımcı olsun o miniğe annesiz bir hayat ne kadar zor
ne kadar boş ne kadar geçici bu dünya ve biz bu dünya içinde hep kendimizi kaybediyoruz okuyunca ürperdim ama bu dünyanın telaşına dönmemiz uzun sürmüyor malesef iş ev kimisi için çocuk derken hayat bizi yine içine çekip bu gerçeği unutturacak :((

Allah rahmet eylesin.
Gencecik yaşında çektiği hastalık çok vahim.
Hangimizin garantisi var ??Başımıza gelmeyeceğinden..
Çok kötü oldum çok..

Allah nur içinde yatırsın,kendısıne rahmet aılesıne sabır versin inşallah.Çok etkilendim anlamalıyız ki sağlık hepsinden önemli.konularına baktım 4 çocuk hayali varmış,ama o bir tanesine bile doyamadan gitti.Allahım ne büyük acı.Sen kımseyi bununla sınama yarabbim...:43:

Çok haklısın. Bazen oluyor ki burda bile birbirimizi yiyoruz.

Sürekli bir eleştiri, beğenmemezlik, depresiflik halindeyiz.

Sevgilimizin,eşimizin en ufak bi lafından bile kıllanıp dünyayı kendimize dar ediyoruz. Halbuki yarın yanımda olacak mı? Bu soruya cevap vermekte en çok ben zorlanıyorum. Yine de kalbini kırıyorum, olmadık şeylerde bağırıyorum kendime çeki düzen vermem lazım. İyi ki açtın bu konuyu :17:

Ölüm bu genç, yaşlı, evli, bekarı yok. Ne zaman geleceğini bilemeyiz. Hep ölüm haberini alınca hatırlarız ölümü halbuki bize nefesimizden daha yakın. Bir adım sonrasının garantisi yok...
Mekanı cennet olsun..

konuyu görünce elizzsanın profiline baktım kızıda varmış, allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,
geride kalanlarına sabır versin inşallah...

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Dün gece öğrendiğimde bende konularını okudum..hala bahsettikçe içim sızlıyor..evinin resimleri..bayramlıkları ve hala yaşıyorum demesi..klonoskopi için yardım istemesi ama yazdıklarına hiç verilmeyen cevaplar.. Bu bile içime oturdu..Allahım bu mübarek günde Mekanını cennet eylesin.. Kızına sağlık versin.. Rabbim bizi sağlıkla imtihan etmesin.. :50:

Dün ne kadar düşündüysem rüyamda gördüm :26:
Çok etkilendim sanırım.Hem de fazlasıyla.
Hala yaşıyorum demesi benim de içime oturdu.:26:
Bu kadar genç olması ufacık bir evladının olması sanırım bu kadar üzen beni.
Ama malesef ölüm gence yeni doğmuşa yaşlıya bakmıyor.
Bu hastalık çok illet birşey...Rabbim esirgesin evlerimizden ırak etsin inşallah

Çok üzüldüm, içim parçalandı. Hayalleri yarım, evladı boynu bükük kaldı:(
Allah'ım sevdiklerimizi bize bağışlasın, kimseye böyle acılar yaşatmasın.
Her ölüm erken ve insafsızcadır, ama bu ölüm gerçekten de çok zamansız:(
Rabbim evladını kimseye muhtaç etmesin, bahtı güzel olsun kuzucuğun.
Elizzsa'ya dua ettim, mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın...

Çok üzüldüm, içim parçalandı. Hayalleri yarım, evladı boynu bükük kaldı:(
Allah'ım sevdiklerimizi bize bağışlasın, kimseye böyle acılar yaşatmasın.
Her ölüm erken ve insafsızcadır, ama bu ölüm gerçekten de çok zamansız:(
Rabbim evladını kimseye muhtaç etmesin, bahtı güzel olsun kuzucuğun.
Elizzsa'ya dua ettim, mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın...

Evet dualarımızı esirgemeyelim...:26:
Bugün kandil.Hepimizşn kandili kutlu olsun.
Rabbim dualarımızı kabul etsin.:26:

Aman Allahım çok kötü hissettim kendimi!:14: Ne denir bilemiyorum bu mübarek günde rabbim onlarla olsun :26:
Rabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın ve hayırlı ölümler versin

elizzsa'ya Allahtan rahmet, kalanlara sabır diliyorum. :43:

Kocası bir şekilde hayatını sürdürür, ne karakterde bilmiyoruz ama yeniden evlenir falan filan! Asıl o üç yaşındaki yavruya oldu olan. Hayata yenik başladı böyle... :43:

24 yaşında bir insanın hayatı gitti.
Gerçekten içim şişti.
Halime şükrettim. Allah'ımdan utandım. İnsanız çünkü bazen, şu niye olmadı bu niye olmadı diyoruz. Peki ya elimizdekilerin şükrünü eda edebiliyor muyuz?

Rabbimin takdiri ama tabii bizler aciz kullar olarak üzülüyoruz. Allah gani gani rahmet eylesin! :43:

Yüregim sizladi. Allah mekanini cennet eylesin insallah..
Hic ölmeyecekmis gibi yasiyoruz ve maalesef bu sekilde yasamaya da devam edicez taa ki o güne dek..

Ben en çok o yavruya üzülüyorum aynı yaşta yeğenim var annesine ölür o napacak Allah bizden merhametli de işte boynu bükük kaldı yavrumun:(

Tam da az önce bir konuya insanlar neden birbirini bilinçli incitir şeklinde bir cevap yazmıştım.
Bu arkadaşımızın vefatını yakın zaman önce ben de bir gece öğrenmiştim.
Eski cevaplarını okuyup okuyup ağlayarak uyumuştum.
Beni çok sarsmıştı. Dert ettiklerimden utanıp ne kızmıştım kendime.
Hayatta sağlıktan başkası boş..

forumda pek denk gelmemiştim. hasta olduğunu da bilmiyordum şimdi rastladım konuya ve çok kötü oldum. misafir var ama duramıyorum ağlıyorum açıp mesajlarını okuyorum tek tek. diyecek şey bulamıyorum. mekanı cennet olsun Allah sabır versin ailesine

O kadar üzüldüm ki...
Gencecik bir hayat, bir eş, küçücük bir yavru....
Yarın ne olacağımızı hiç bilmiyoruz...
Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin:50:
Ben de bütün kırdıklarımdan özür diliyorum:14:

ALLAH rahmet eylesin,taksiratını affetsin İNŞAALLAH
RABBİM sevdiklerine sabırlar versin ,evladına yardımcı olsun İNŞAALLAH Amin
:5:

Back