- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi Dumadumadum
-
Msj kısmını nasıl düzeltebilirim ? Sigara bitti artık bnm icin . Göğüs hastalıklarından randevu aldım
Allah'ım mekanını Cennet etsin.. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun.. Elizzsa'yı tanıma fırsatım olmadı ama gerçekten içim acıyor bunları yazarken..
Çok zor gencecik yaşta daha hayatının baharında göçüp gitmiş bu Dünya'dan.. Ne hayalleri vardır yavrusuyla, eşiyle kurduğu ve yarım kalan.. Gerçekten çok üzüldüm..
Rabbim geride bıraktıklarına Sabır versin..
ben de bir ara denk gelmiştim vefat ettiğinin bahsedildiği konuya. sonra tüm mesajlarını tek tek okumuş çok ağlamıştım. insan nasıl üzülmez ki. bir de lafı geçmiş, ben de bahsedeceğim. ben maldan mülkten nasıl korkuyorum anlatamam. şöyle birazcık maddi rahatlık görsem hemen içimi huzursuzluk kaplıyor. sanki bir şey alınca veya biraz rahatlayınca başa bir bela bir hastalık gelecek gibi geliyor nedense. böyle bir psikolojim var. dünya malı boş, dünya boş, her şey boş. tek gerçek sevgi. sevdiklerimiz. paylaştıklarımız.
Bende de oluyor bazen o ya.
Neden olur bilmem :44:
Psikolojik sanırım.Öyle olmasını umuyorum.
Herşey dört dörtlük gidince kesin kötü birşey olacak nolur olmasın nolur diye dua ediyorum içimden .Korku basıyor.
Anlam veremiyorum.İlla birşeyler ters gidecek yani :)
mekanin cennet olsun elizzsa...
Allah rahmet eylesin,mekanını cennet eylesin.Bende dün akşam öğrendim ölüm haberini zaten kaç gündür ağlıyordum birde elizzsanın acısı eklenince gözlerimde hâl kalmadı.
Hanımlar konu sahıbesınınde vurguladığı gibi hayat çok kısa ve sağlık çok önemli.Şuan sağlığını kaybetme ihtimali olan bir arkadaşınız olarak size tavsiyem; İHMAL ETMYİN.N'olur benim yaptığımı yapmayın ve küçük bir rica bu gece bana da duâ etmeyi unutmayın.
Allaha emanetsiniz.
2 ay önce öğrenmiştim çok üzülmüştüm.
Mekanı cennet olsun , o yavruya da Allah çok güzel bir gelecek kısmet etsin inşallah.
Cümle kurmak çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?