Oturdum Ağlıyorum...

ben de bir ara denk gelmiştim vefat ettiğinin bahsedildiği konuya. sonra tüm mesajlarını tek tek okumuş çok ağlamıştım. insan nasıl üzülmez ki. bir de lafı geçmiş, ben de bahsedeceğim. ben maldan mülkten nasıl korkuyorum anlatamam. şöyle birazcık maddi rahatlık görsem hemen içimi huzursuzluk kaplıyor. sanki bir şey alınca veya biraz rahatlayınca başa bir bela bir hastalık gelecek gibi geliyor nedense. böyle bir psikolojim var. dünya malı boş, dünya boş, her şey boş. tek gerçek sevgi. sevdiklerimiz. paylaştıklarımız.

Msj kısmını nasıl düzeltebilirim ? Sigara bitti artık bnm icin . Göğüs hastalıklarından randevu aldım :(

Kullanıcı kontrol paneline gir.

Sol menüde seçenekleri düzenle var.

Özel mesaj ayarları var altta.

Özel Mesajlar Açık kısmını işaretle .

Ve en alta gelip değişiklikleri kaydete bas.İşte bu kadaar :13:

Allah'ım mekanını Cennet etsin.. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun.. Elizzsa'yı tanıma fırsatım olmadı ama gerçekten içim acıyor bunları yazarken..

Çok zor gencecik yaşta daha hayatının baharında göçüp gitmiş bu Dünya'dan.. Ne hayalleri vardır yavrusuyla, eşiyle kurduğu ve yarım kalan.. Gerçekten çok üzüldüm..

Rabbim geride bıraktıklarına Sabır versin..

Evet genç olması ve ufacık çocuğunun olması asıl yürek parçalayan.

Eşi ne durumdadır kimbilir...Kızına kim bakıyordur...

Çok kötü çook...

ben de bir ara denk gelmiştim vefat ettiğinin bahsedildiği konuya. sonra tüm mesajlarını tek tek okumuş çok ağlamıştım. insan nasıl üzülmez ki. bir de lafı geçmiş, ben de bahsedeceğim. ben maldan mülkten nasıl korkuyorum anlatamam. şöyle birazcık maddi rahatlık görsem hemen içimi huzursuzluk kaplıyor. sanki bir şey alınca veya biraz rahatlayınca başa bir bela bir hastalık gelecek gibi geliyor nedense. böyle bir psikolojim var. dünya malı boş, dünya boş, her şey boş. tek gerçek sevgi. sevdiklerimiz. paylaştıklarımız.

Bende de oluyor bazen o ya.

Neden olur bilmem :44:

Psikolojik sanırım.Öyle olmasını umuyorum.

Herşey dört dörtlük gidince kesin kötü birşey olacak nolur olmasın nolur diye dua ediyorum içimden .Korku basıyor.

Anlam veremiyorum.İlla birşeyler ters gidecek yani :)

Allah rahmet eylesin.
Mesajlarını okudum bir mesajı var ki ölümünden bir iki ay önce "hala yaşıyorum " yazmış.
Ne yazılır bunun üstüne bilemedim.
Evi,bayramlıkları .. Neticede 23 yaşında genç bir kadın kıpır kıpır eviyle kıyafetleriyle mutlu olacağı herşeyi paylaşmış.
O yattıkça evladına uzun ömür versin Allah bize düşen fatiha okumak.

Son düzenleme:
Bende de oluyor bazen o ya.

Neden olur bilmem :44:

Psikolojik sanırım.Öyle olmasını umuyorum.

Herşey dört dörtlük gidince kesin kötü birşey olacak nolur olmasın nolur diye dua ediyorum içimden .Korku basıyor.

Anlam veremiyorum.İlla birşeyler ters gidecek yani :)

aynen dediğin gibi hissediyorum. aslında bu hiç iyi bir şey değil. olumsuz enerji yükleniyoruz, bir şey olmayacaksa da olur mazallah :53: ama hep denk geliyoruz demek ki dünya malını yaşayamadan göçtü diye laflar. ondan olabilir. herkesin başına her şey gelebiliyor ama biz anca malı mülkü olana diyoruz dünya malı burada kaldı diye.

siteye yeni üye oldum. bir anda görünce içim cız etti, kendime gelemedim.
yakınlarına, arkadaşlarına, ailesine allahtan rahmet diliyorum. mekanı cennet olsun arkadaşımızın.

Cok uzuldum sanki kendi yakinimdan birisi vefat etmis gibi, arkadasimizin son yazdiklari mesajlari gordum, bir kere bile olumden korkuyorum diye yazmamis.

Melek oldu simdi rabbim onu yanina laik gordu, insallah mekani nurla cennetlerle kaplidir.. Allah rahmet eylesin cok uzuldum coookkk..

Allah rahmet eylesin , mekani cennet olsun insaallah , cok etkilendim , üzüldüm gercekten hersey cok bos , yalan dünya ., hepimizin gidecegi yer orasi , bizimde bir canim ablamiz vardi oda daha 30 undaydi , bizde gecen sene onu kaybettik , annesini gördüm cok perisan , hatta ben ölü dogum yaptigimda kendi bebegime aglayamadan narkozdan uyanip o ablam icin cok aglamistim benimde bebegimi yanina alip türkiyeye ugurlamistik ikisinide :(((

Allah rahmet eylesin,mekanını cennet eylesin.Bende dün akşam öğrendim ölüm haberini zaten kaç gündür ağlıyordum birde elizzsanın acısı eklenince gözlerimde hâl kalmadı.
Hanımlar konu sahıbesınınde vurguladığı gibi hayat çok kısa ve sağlık çok önemli.Şuan sağlığını kaybetme ihtimali olan bir arkadaşınız olarak size tavsiyem; İHMAL ETMYİN.N'olur benim yaptığımı yapmayın ve küçük bir rica bu gece bana da duâ etmeyi unutmayın.
Allaha emanetsiniz.

2 ay önce öğrenmiştim çok üzülmüştüm.
Mekanı cennet olsun , o yavruya da Allah çok güzel bir gelecek kısmet etsin inşallah.
Cümle kurmak çok zor.

allahım günahlarını affetsin.mekani cennet olsun inşallah..Allahım ailesine de sabır versin..
off sabah sabah çok kötü oldum :14:

Allah rahmet eylesin,mekanını cennet eylesin.Bende dün akşam öğrendim ölüm haberini zaten kaç gündür ağlıyordum birde elizzsanın acısı eklenince gözlerimde hâl kalmadı.
Hanımlar konu sahıbesınınde vurguladığı gibi hayat çok kısa ve sağlık çok önemli.Şuan sağlığını kaybetme ihtimali olan bir arkadaşınız olarak size tavsiyem; İHMAL ETMYİN.N'olur benim yaptığımı yapmayın ve küçük bir rica bu gece bana da duâ etmeyi unutmayın.
Allaha emanetsiniz.

geçmiş olsun canm sana da ya..umarım kötü bişey yoktur :31:

allah rahmet eylesin
bazen hayatın gerçeklerini unutuyoruz yada işimize öyle geliyo
dediğin gibi dün bugün yarın
hayat bu kadar
kırıp gücendirmeye ne lüzum var

bu mübarek kandil günü onun içinde dua edelim lütfenn...

Gencecik bir filiz, içim acıdı okuyunca...

Kolon kanseri tarifsiz bir hastalık, Allah kimseyi bununla imtihan etmesin

Nurlarda yatsın arkadaşımız, Rabbim mekanını cennet etsin...

İçime bir yumruk oturdu sanki, evine bakınca gözyaşlarımı tutamadım...
Minicik kızına üzüldüm en çok da...
Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır versin.

2 ay önce öğrenmiştim çok üzülmüştüm.
Mekanı cennet olsun , o yavruya da Allah çok güzel bir gelecek kısmet etsin inşallah.
Cümle kurmak çok zor.

2 Gün evvel çok şiddetli bir atak geçirdim.
o kadar bağırmışımki sesim kısılmış.
şimdi bunun üzerine bunu okudum heöen içme bir yumruk oturdu desem az olur
bir kürek kor akdı sanki...hayat boşşşşş herşey boşşşşşşşş yaşarken bişeylerin değerini bimek lazım.
Çok içim acıdı Allahım yar ve yardımcısı olsun mekani cennet olsun yavrusunun sahibi var Allah var kimse ortada kalmaz ama anasız büyümekde çok acı.
Bende oturdum ağlıyorum şu an.....beyin damarlarım zonkluyor

Back