Oturdum Ağlıyorum...

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Hayat o kadar kısa ki bazen aldığımız nefesin bile kadrini kıymetini bilmiyoruz bilemiyoruz .

Esip gürlüyoruz şimşekler çaktırıp yağmurlar yağdırıyoruz.

Sonrasında belki pişman oluyoruz belki olmuyoruz...Burada bile -sanalda olsa- tartışıp kalp kırıyoruz üzüyor rencide ediyoruz.

Hatta öyle ki bazen ağlatıyoruz.

Bana bu satırları yazdıran az evvel haberini aldığım 'elizzsa' adlı arkadaşımız .

24 yaşında gencecik taptaze bir nefes aramızdan uçmuş gökyüzüne doğru.

Kolon kanseriymiş.En son akciğer ve karaciğere sıçramış .Işın tedavisi görmüş beraberinde de kemoterapi.

Gördüğü ışın tedavisi bacaklarını ve kalçasına zarar vermiş.Oraları harap etmiş.

Ve iki ay evvelinde de arkadaşımız melek olmuş .

1 yıl evvel öğrenmiş bu hastalığa sahip olduğunu elizzsa.3 yaşında bir kızı varmış.

Çok hoş bir evi varmış ve evinin resimlerini burada paylaşmış.

Şimdi o ev elizzsanın anılarıyla dolu.Eşi ailesi anneciği babacığı kim bilir ne halde.

Düşünemiyorum bile...

Elizzsa sayesinde ölümü bir kez daha hatırladım hem de en acı bir şekilde.

Buraya hepimiz kafa dağıtmaya eğlenmeye geliyoruz.

Amacımız kalp kırmak laf sokmak yaralamak olmamalı.

Görüyoruz işte dünya 3 günlük.Dün bugün yarın.

Yarın ne olacağını kestiremiyoruz.

Ben kendi adıma buradaki bilerek yada bilmeyerek kırdığım kalplerden özür diliyorum .

Kavgasız gürültüsüz bir forum diliyorum.

Hayat kısa .Üzüp üzülecek kadar uzun değil.

Elizzsa arkadaşımıza da birer dua yollayalım hep beraber...

Allah rahmet eylesin .Mekanı cennet olsun.Ailesine sabır versin rabbim...

okurken gözlerim doldu ne iyi oldu yazdığın, benim buna rastlayıp okuduğum.. Bazen unutuyoruz nerdeyiz ve nasıl yaşıyoruz..

Son günlerde yaşananlardan ötürü bende hep aynı şeyi düsünmekteydim, hayat cok kısa duygularıma tercüman olmussunuz. Arkadasımızda Allahtan rahmet diyorum :( Bende 2 gündür kan kusuyorum , sabahları nefes darlığımdan dolayı nefes alamıyorum ve 3 aydır geçmek bilmeyen öksürüğüm mevcut doktora gitmeye okdr korkuyorum ki :( Lütfen benim icinde dualarınızı esrgemeyin ..

Gözlerim doldu okurken ablacığım .
Bazen hayatın ne kadar kısa olduğunu , ne oldum değil ne olacağım dememiz gerektiğini böyle unutuyoruz işte ...
Minicikmiş evladı bir başına kalmış . Allah eşine , çocuğuna , ailesine sabır , dayanma gücü versin .
Mekanı cennet olsun

Son günlerde yaşananlardan ötürü bende hep aynı şeyi düsünmekteydim, hayat cok kısa duygularıma tercüman olmussunuz. Arkadasımızda Allahtan rahmet diyorum :( Bende 2 gündür kan kusuyorum , sabahları nefes darlığımdan dolayı nefes alamıyorum ve 3 aydır geçmek bilmeyen öksürüğüm mevcut doktora gitmeye okdr korkuyorum ki :( Lütfen benim icinde dualarınızı esrgemeyin ..

Geçmiş olsun :26:
Lütfen ihmal etmeyin sağlığınızı :26:
Rabbim şifa versin inşallah.Aklınıza kötü şey getirmeyin .
Size de dua edeceğim :13:

Geçmiş olsun :26:
Lütfen ihmal etmeyin sağlığınızı :26:
Rabbim şifa versin inşallah.Aklınıza kötü şey getirmeyin .
Size de dua edeceğim :13:

Çok çok tesekkürler , yarın icin randevu aldım gelişmeleri yazarım buraya , inanın acınızı anlıyorum :( Bende ağlamaklıyım su anda Allah kimseyi sağlıgıyla sınamasın ..

şu yazıyı okuduktan sonra elizzsanın ev resimlerine baktım okadar duygulandım ki anlatmam.. işte böyle olaylar benim gibi sanaldada olsa reelde'de olsa hemen esip gürleyen insanlar için iki katı bi pişmanlık hissettiriyor... mekanı cennet olsun....

Gözlerim doldu okurken ablacığım .
Bazen hayatın ne kadar kısa olduğunu , ne oldum değil ne olacağım dememiz gerektiğini böyle unutuyoruz işte ...
Minicikmiş evladı bir başına kalmış . Allah eşine , çocuğuna , ailesine sabır , dayanma gücü versin .
Mekanı cennet olsun

Evet güneşim...
Unutuyoruz bazen herşeyi.Gözümüze perde iniyor nedense.
Burada bile birbirini yiyenler hiç uğruna.
Binbir türlü insan var .Hepsinin kafa yapısı ayrı ayrı .
Elbette değişik fikirler sunulacak.Herkes hepimiz aynı olacağız diye bir kaide yok.
Vay efendim sen neden böyle düşünüyorsun yok efendim öyle söylenir mi...
Tamam düşünce ters gelebilir ama kibarca dile getirmek varken neden ezmek ve kalp kırmak .
Valla şu elizzsanın konusu çok dokundu içime ya...

şu yazıyı okuduktan sonra elizzsanın ev resimlerine baktım okadar duygulandım ki anlatmam.. işte böyle olaylar benim gibi sanaldada olsa reelde'de olsa hemen esip gürleyen insanlar için iki katı bi pişmanlık hissettiriyor... mekanı cennet olsun....

Değil mi çok çok güzel bir evi varmış.
Ama bunu bir kez daha anladık ki ev mal mülk hiç mühim değil önemli olan sağlık.
Elden bir gidince geri dönüşü olmuyor olsa da zor oluyor.
Rabbim hepimize hayırlı ömürler sağlıklı ömürler versin inşallah.

elizzsanın eski cevaplarını okudum okadar garip hissettiriyoki gece gece çok zorlandım sessiz ağlayabilmek için Allah'ım yardım etsin ailesine, sahur yapıp uyuyacağım, herkes için dua edeceğim, Sngr senin içinde dua edicem kötü şeyler getirme aklına..

elizzsa
Rabbim cennetini nasip etsin inşallah, olduğun yerde huzur içinde ol.

Sngr
Sana acil şifalar diliyorum,sağlık bu ihmale gelmez ,lütfen hemen yarın gidin doktora ve rahatsızlığınızı öğrenin.Tedavinize başlayın hemen.
Sakın aklınıza en kötüsünü getirmeyin,stresten olabilir,midenizden rahatsız olabilirisniz,tüberküloz bile olmuş olabilirsiniz ki sadece bir kaç ay düzenli hap kullanarak tedavi olabiliyorsunuz.
Sonuç ne olursa olsun erken teşhis şansınızı yok etmeyin ve lütfen yarın doktora gidin.
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz,Allah şifa versin.

Çok çok tesekkürler , yarın icin randevu aldım gelişmeleri yazarım buraya , inanın acınızı anlıyorum :( Bende ağlamaklıyım su anda Allah kimseyi sağlıgıyla sınamasın ..

Çok geçmiş olsun, inşallah iyi haberlerini bekliyorum...

Tanımıyordum elizzsa'yı ama, başka konularda ismi geçmişti hasta olduğuna dair. Konularına bakmıştım kısa bir süre önce, evinin fotoğraflarını gördüm. Ne umutlarla döşemiş evini, çocukları çok severmiş, elinden gelse bir sürü çocuk yapmak istiyormuş. Bi tanecik yavrusu olmuş, ama ona doyamadan gitmek zorunda kalmış bu dünyadan. Yaşı da gencecik. Bunları okuyunca çok üzülmüştüm gerçekten. Hatta daha ölmedim diye de yazmıştı en son. Sonra ölüm haberi gelmişti yine burada. Allah ailesine sabır versin. Kimseye böyle acılar yaşatmasın.

elizzsanın eski cevaplarını okudum okadar garip hissettiriyoki gece gece çok zorlandım sessiz ağlayabilmek için Allah'ım yardım etsin ailesine, sahur yapıp uyuyacağım, herkes için dua edeceğim, Sngr senin içinde dua edicem kötü şeyler getirme aklına..

Ben de okudum hepsini tek tek..:26:
Bir ara tümör küçülmeye başlamış ümit dolmuş içi iyi olacağım gibisinden yazmış :26:
Bir mesajında da kızıma ve eşime kavuşmak istiyorum artık yazmış bu beni benden aldı işte :50:

Ben bakamadım yazdıklarına, içim el vermedi.

Mekanı cennet olsun.

elizzsa
Rabbim cennetini nasip etsin inşallah, olduğun yerde huzur içinde ol.

Sngr
Sana acil şifalar diliyorum,sağlık bu ihmale gelmez ,lütfen hemen yarın gidin doktora ve rahatsızlığınızı öğrenin.Tedavinize başlayın hemen.
Sakın aklınıza en kötüsünü getirmeyin,stresten olabilir,midenizden rahatsız olabilirisniz,tüberküloz bile olmuş olabilirsiniz ki sadece bir kaç ay düzenli hap kullanarak tedavi olabiliyorsunuz.
Sonuç ne olursa olsun erken teşhis şansınızı yok etmeyin ve lütfen yarın doktora gidin.
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz,Allah şifa versin.

Çok sağolun artık ciğerlerim iflas etmiş gibime geliyor bende 24 yasındayım ve 9 yıldır günde 2 pakete yakın sigara kullanıyordum . Benimki kendim ettim kendim buldum misali insallah kötü birsey cıkmaz :( Hayat cok acımasız surada duygularımı yazmaya kalksam inanım sabahı bulurum . Bende elizzsanın yorumlarını okuyordum içim burkuldu :'(

Son düzenleme:
ALLAH rahmet , mekanını cennet eylesin... Hayat gerçekten kısa.

Ben bakamadım yazdıklarına, içim el vermedi.

Mekanı cennet olsun.

Onun mesajlarını okuduktan sonra bu konuyu açtım hemen ...
Okudukça ağladım.
Eşim geldi neden ağladığımı sordu.Anlattım o da çok üzüldü ..

Çok sağolun artık ciğerlerim iflas etmiş gibime geliyor bende 24 yasındayım ve 9 yıldır günde 2 pakete yakın sigara kullanıyordum . Benimki kendim ettim kendim buldum misali insallah kötü birsey cıkmaz :( Hayat cok acımasız surada duygularımı yazmaya kalksam inanım sabahı bulurum . Bende elizzsanın yorumlarını okuyordum içim burkuldu :'(

Sana özel mesaj göndermek istedim gönderemedim.
Sanırım arkadaş listenden olmayanlar gönderemiyor :44:
Aklına kötü birşey getirmiyorsun lütfen ama.
Yarın hangi bölüme gideceksin.?
Buraya sonuçları yazmanı rica ediyorum .
Sigarayı bırakmayı düşünmüyorsun heralde :20:

Onun mesajlarını okuduktan sonra bu konuyu açtım hemen ...
Okudukça ağladım.
Eşim geldi neden ağladığımı sordu.Anlattım o da çok üzüldü ..

Sana özel mesaj göndermek istedim gönderemedim.
Sanırım arkadaş listenden olmayanlar gönderemiyor :44:
Aklına kötü birşey getirmiyorsun lütfen ama.
Yarın hangi bölüme gideceksin.?
Buraya sonuçları yazmanı rica ediyorum .
Sigarayı bırakmayı düşünmüyorsun heralde :20:

Msj kısmını nasıl düzeltebilirim ? Sigara bitti artık bnm icin . Göğüs hastalıklarından randevu aldım :(

Allah'ım mekanını Cennet etsin.. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun.. Elizzsa'yı tanıma fırsatım olmadı ama gerçekten içim acıyor bunları yazarken..

Çok zor gencecik yaşta daha hayatının baharında göçüp gitmiş bu Dünya'dan.. Ne hayalleri vardır yavrusuyla, eşiyle kurduğu ve yarım kalan.. Gerçekten çok üzüldüm..

Rabbim geride bıraktıklarına Sabır versin..

Back