- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
selam kızlarr elixir moment tururncu sanat nasılnz bakalımm...........
canım bende de vardı
hap + benım aksamları yedıgım soganlo sumaklı salata sayesınde yendım
tavsıye ederım
napıosunuz kızlar nasılsınız ne durumdasınız doktora gidip ii haberler alanlar varmı?
ilk defa böyle uzun süreli ağrım var korkuyorummafoldumben
kızlar bana doktor adetin geldiği gün yasmine başla demişti, başladım gelince ama şimdi kutu bitmeden bida adetim geldiCADIARZU
ne yapayım kutuyu bitireyim mi, bırakayım mı? bida yeni kutuya mı başlayım, ne zaman başlayım?
bence bu ii bşi olabilir çünkü bnde bir gece sancısıyla doktora basvurdum kistim gitmişti.
slm benim de kistim var..geçen cuma günü idrar yolları için gittim ama sağ overde 2 cm kistik lezyon tespit edildi. üroloğum antibiyotik verdi bunu iç 10 gün sonra tekrar gel bakalım küçülüp küçülmemmesine göre kadın doğuma sevk ederiz dedi ..((ama ben 10 gün beklemicem yarın kadın doğuma gidicem..bakalım o ne dicek...psikolojim bozuldu..ilk defa böle bişeyle karşılaşıorum..30 yaşında bekarım ..benimde ilk aklıma gelen çocuğum olmayacak mı benim oldu.. ( ama okuduklarım moralimi düzeltti biraz..inş. hepimize şifa versin Rabbim..hiç bir şekilde bilgim yok bu kist konusunda..annem de olmamış hiç..ve bende bu kist sanırım geçen seneden beri var..çok şiddetli karın ağrılarım vardı kontrollerde bişey bulunamadı..farkedilmedi sanırım...büyüyünce ultrasonda keşfedildi..neyse Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler...bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?