Oturduğun yerden hediye:))kim istemez:))

maynak_zgr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
205
2
116
Ankara
merhaba arkadaşlar!
benim önerimde bir internet sitesi olacak;yalnız reklama girmesin diye site adını yazmayacağım.sadece nasıl işlediğini anlatacağım uygun bulan arkadaşlarla mesaj yoluyla iletişime geçelim diyorum.

gelelim bu dünyalar güzeli,bol hediyeli sitemizeeee:)
bu siteye üyelik için davetiye gerekiyor.her gün siteye girişinizde 2birim ve her soruyu cevaplamanızda yine 2birim kazanıyorsunuz(birim diil tbi başka bir adı var ama yine reklama girmesin diye yazmıyorum:))video izlemeylede 2birim cebinizde yine...
üye yaptığınız kişilerdende yine 2 birim kzanıyorsunuz.20kişiyi üye yaptıktan sonra üye yapacağınız her kişi için 4birim!!!
ıŞıN BALDAN TATLI YANI ŞU:ÜYELıK HARıCıNDE HıÇBıR ŞEY ıSTEMıYORLAR! :)VE HEDıYELER ıÇıNDE CEP TELEFONUNDAN TUTUNDA,OYUNLARA KADAR BıR ÇOK ŞEY MEVCUT...MP3 PLAYER LAR.PC OYUNLARI,T-SHıRTLER VE EN ÖNEMLıSı PAY-PAL...
velhasılkelam kimseyi üye edemediniz diyelim sadece siteye girişiniz ve sadece soru cevaplamanızla 60günde bir oyun makinanız olacak(yine marka vermiyorum reklam muhabbeti:))

biliyorum lafı çok uzattım ama ben ilk hediyemi aldım,sizde faydalanın istedim.daha fazla bilgi isteyen veya davetiye isteyen lütfen benimle iletişime gçsin...
hepinize mutlu,huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum!

Son düzenleme:
arkadaşlar özel mesajımda bir sıkıntı var sanırım cevap yazamıyorum kimseye:(
düzelme olduğu an sitenin adı vb bilgileri vereceğim size.
sorusu olan hanımlar lütfen burdan sorunuz diğer arkadaşlarımızda bilgilensin

burayı bana tavsiye eden arkadaşımın forumda site adı geçirdiği için üyeliği silinmişti de:)
bende riske girmek istemedim o yüzden site yöneticileri yayınlayabilirsin derlerse yazıcam tabi neden yazmayım zten mesajlarımda sorun var cevap veremyorum kimseye:((

sanırım mesaj sayın yüzündne özel mesajlaşma yapamıyorsun..
ayrıca saadet zinciri gibi garip bir sistem bu..
ne bileyim ben hoşlanmadım pek

mesaj sistemi düzeldi arkadaşlar isteyen herkese gerekli bilgiyi verebilirim artık:)
saadet zincirinide araştırdım sevgili derinss. o sistemde kazandırdığın her üye üstünden prim sağıyosun dolayısıyla sistem bir yerde tıkanıyor.örneğin yine bir internet sitesi bu söz ettiğin sistemle işliyor,tabi site üyesi olmak ücretli.650$ cık :)))
benim söz ettiğim site ise ücretsiz sadece site üyelerinden davetiye gerekiyor.ayrıca bu sitede kazandırdığın her üye için 2birim kazandıktan sonra başka bir şey kazanmıyosun.yani senin üye yaptığın insan hediye aldıkça sana bi faydası dokunamıyo;aynı şekilde seninde ona tabi...yani üye eklemesen bile tek başına kazanabiliyorsun.saadet zincirinde durum böyle değil.sistemin tıkanmamasının tek sebebide bu zaten;)

Back