• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Oturak mı? Klozet adaptörümü hangisi?

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

gamze21

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.384
4.295
698
39
slm kızlar bende tuvalet egitimine başlıcam ama kararsızım siz hangisini kullanıyosunuz.
yardımm
pls:71:

bence en iyisi lazimlik tasinabilir olusu cok guzel bi kere cunku cocuk cani istedigi zaman gidiyor tuvalete ama lazimlikla pesinde gezmzk daha mantikli:40:

İlk baştan beri kızım klozet adaptörünü kullandı biz hiç lazımlık kullanmadık. Tuvalet eğitimine başlarken kızım zaten beni tuvalette görüyordu yani çişin oraya yapılacağını beni izleyerek öğrendi bende sadece teşvik ettim kızımda olumlu yanıt verdi ve klozette oturarak başladık biz ben hiç zorlamadım kendi oturmak istedi ama başka çocuk korkabilir klozette oturmak istemeyebilir yaptığı kakayı çişi görmek isteyebilir o yüzden lazımlıkta rahat ederse orda başlaması daha iyi tabi her çocuk farklı...

Bence klozet adaptörü benim kızım 3 yaşına girecek 1 haftadır bei bıraktık önceleri canı isteyince çişim var diyordu maşllah son 1 haftadır ne gece ne gündüz bez kullanmıyoruz evde lazımlık var ama hiç kullanmadık hep klozet adaptörü kullandık bir iki kere heveslendi klozete yapıcam dedi oturdu ama yapmadan kalktı ben bunu beğenmedim dedi bidaha oturmadı.

ben de 1,5 yaşında girdiğinden beri yanıma alıp anlatıyordum sen de böyle yapacaksın canın istediği zaman diye;bir de oturak aldım ama onu koltuk olarak kullandı hep ben oturak olayını sevmiyorum;evin orasında burasında kullanmasını istemedim o yüzden de bezi bırakacağı zaman adaptörü aldım ve direk adaptörle başladık;çok memnunuz adaptörden;bazen sırf keyif için kalkmak istemiyor küçük hanım:)

teşekkürler kıslar .demek ki en kullanışlı olan klozet adptörü....:71:
cevaplarınız için saolun.

Back