Maşallah daha yaptıralı 24 saat bile olmamış ne etki göstermesini bekliyorsunuz mesela.Kızlar dün akşam 23.30 da çatlatma iğnemi yaptım. Ama herhangi bir etkisi filan olmadı. Forumda okudugum kadarıyla etkileri oluyormuş iğnenin. Bende şu ana kadar bir şey olmaması normal mi.
Hiç bilmediğim için merak ettim çünkü çoğu kişi iğneden sonra olan semptomları paylaştı dedim Allah Allah bende neden bir şey yok :)Maşallah daha yaptıralı 24 saat bile olmamış ne etki göstermesini bekliyorsunuz mesela.
Kişiden kişiye göre değişiyor etkileri.
Gebelik hormonu içerdiği için gebelikte olabilecek etkiler oluyor kasık ağrısı bel ağrısı gibi.
Etkiler yok diye işe yaramadı denilemez
Gayet normal yani
Hayırlısı canım inşallah tutarHiç bilmediğim için merak ettim çünkü çoğu kişi iğneden sonra olan semptomları paylaştı dedim Allah Allah bende neden bir şey yok :)
Çok teşekkür ederim cevap için. :) Hayırlısı bakalım yarın aşılamam olacak.
İnşAllahhHayırlısı canım inşallah tutar
Benim de öyle pek hissedilir bişey olmamıştıKızlar dün akşam 23.30 da çatlatma iğnemi yaptım. Ama herhangi bir etkisi filan olmadı. Forumda okudugum kadarıyla etkileri oluyormuş iğnenin. Bende şu ana kadar bir şey olmaması normal mi.
Bende dün vuruldum ignemi ara ara sağ kasığımda sancı oluyor ama iğneden öncede vardı bu durum bende de bir değişiklik yok hatta akıntıda bir farklılık yok yada var biz anlamıyoruz sabırla 14 günü bekleyeceğiz inşallah pzitifle sonuçlanır bekleyişler imizKızlar dün akşam 23.30 da çatlatma iğnemi yaptım. Ama herhangi bir etkisi filan olmadı. Forumda okudugum kadarıyla etkileri oluyormuş iğnenin. Bende şu ana kadar bir şey olmaması normal mi.
Ben bugün aşılamamı da oldum ama herhangi bir ağrı sızı gaz sancısı bir şey yokBende dün vuruldum ignemi ara ara sağ kasığımda sancı oluyor ama iğneden öncede vardı bu durum bende de bir değişiklik yok hatta akıntıda bir farklılık yok yada var biz anlamıyoruz sabırla 14 günü bekleyeceğiz inşallah pzitifle sonuçlanır bekleyişler imiz