Otri bebe aspiratoru kullanan varmı

essam_027

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
164
61
298
Merhaba bebeğim 6 haftalık burnu doğduğundan beri tıkalı doktora goturdugum de doktor sadece serum fizyoloji damlat yeter o hapsirarak atar dedi 1 aydir yapiyorum ise yaramıyor otri bebe aspiratör 6 haftalık bebege kullanilirmi acaba

Gecen denedik dört aylık kızımda ise yaramadı. Serum fizyolojik alıp şırıngayla burun deliklerine 2cc kadar sıktk açıldı hemen

Serum fizyolojik siktiktan sonra otri bebe ile cekmeniz gerekiyor. Benim oğlumda sizin oglumuz gibiyken geniz akintisi vardi tam 3 ay gecmedi hatta konu bile acmistim. Biz ilk basya sadece serum fizyolojik sikiyorduk ama cekmek de gerekliymiş. Cok afederseniz ama cektigimizde normal insandan cikabilecek mukuslar cikmisti. Tikandikca yaptik biz onu.

Ya cok teşekkür ederim doktor surekli sadece sık ve bırak diyor hapsirma ile atar diyo ama cocuk atamiyo doktorun dedigin den haric bisey de yapmak istemiyorum bi yandan baska doktorlar da cekmeli diyor rahat nefes için ikilem de kaldım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…