Otomotiv sektörü??

yelince09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
106
57
48
Hepinize yeniden merhabalar kızlar,

Aldığım bir iş teklifi doğrultusunda kafam çok karıştı ve yardımınıza ihtiyacım var Geçen günlerde otomotiv sektöründe çalışmaya yönelik bir teklif aldım. Okuduğum bölümle alakası yok çünkü biyoloji mezunuyum. Sizce bu teklifi değerlendirmeli miyim? Konuştuğum insanlar önünün çok açık olduğunu ve yükselmeye müsait bir sektör olduğunu söylediler ama benim en ufak bir fikrim yok otomotiv sektörü hakkında

Bilgisi olan hanımların yorumlarını alabilir miyim acaba yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Canim oncelikle hayirli olsun. Bende otomotiv sektorunde muhendisim. 5 senedir çalışıyorum ve turkiyedeki firmalara da hemen hemen hakimim. Pozisyonun ne olacak? Ana sanayi mi? Yan sanayi mi?

Canim oncelikle hayirli olsun. Bende otomotiv sektorunde muhendisim. 5 senedir çalışıyorum ve turkiyedeki firmalara da hemen hemen hakimim. Pozisyonun ne olacak? Ana sanayi mi? Yan sanayi mi?

Merhabalar, satış ve pazarlama alanında başlayıp sonra ilgini çeken yere de yönelebilirsin gördükçe dediler. Departmanları bile tam olarak bilmiyorum bana o kadar uzak bir sektör aslında. Siz memnun musunuz sektörden ve departmanlar nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…