Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
otomobil koltuklarının ilk aydan itibaren kullanılanları da mevcutmuş. biz bugün kızıma araştırıken gördük.. ayrıca biz hala ana kucağı şeklinde olan taşıma koltugunu araca bağlıyoruz ve arka koltukta hava yastıgı oldugu için bebeği ters bağlamıyoruz. ilk başlarda ben de ters baglanması gerektiğini duymuştum fakat akıl edip kullanma talimatını okudugumda kesinlikle yüzünün hava yastığının olduğu yöne dönük oturtulması gerekiyor yazıyordu. bence sizler de bir bakın derim..
yüzü ne tarafa dönük olacak bilmem ama şoför koltuğunun arkasına bağlaman gerekiyor.
böylece önde otursan bile bişey olduğunda yada bebeğe uzanman gerektiğinde sadece sol tarafına dönmen yetecek.ayrıca arabayı kullanan kişininde dikkati dağılmamış olacak böylece...
kesinlikle ortaya veya şoförün göreceği şekilde yerleştirme.
canım zaten o yüzden ters bağlanması gerekiyor. Allah göstermesin kaza durumunda hava yastığı açılıdında yüzüne gelmemesi için bebeği ters bağlamak gerekiyor. Sen şimdi ters bağlamasan eğer hava yastığı yüzüne doğru olmuş oluyor
iyi de sen koltukta oturuken hava yastığı senin de yüzüne doğru şişecek şekilde olmuyor mu? hava yastıgı bebeğe arkadan çarparsa allah korusun arka camdan fırlama riski var bu sebepten dolayı öne doğru bağlanmalıdır yazıyor pusetin kullanma talimatında.. tabii isteyen istediği gibi bağlar da, bunu yazmalarının bir sebebi olsa gerek..
hayır canım şöför koltuğunun arkasına bağlanmıyor
muavin koltuğunun arkasına bağlanıyor bebek taşıma koltuğu
yoksa ben direksondayken bebeğime uzanamamki eğer benim arkamda olursa
aslında en iyisi muavin koltuğuna bağlamak ama ozamanda hava yastını kapatmak gerekiyor