otomatik viteste tercih

mesude12

sineksavar
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
110
4
otomatik vites araba almayı düşünüyorum acaba hangisini tercih etsem fiyatlardan da haberim yok ama pahalı birşey alamam kredi çekmek zorunda kalıcamzaten. genelde hyundaı getz ya da fiesta görüyorum ama yine de bilemedim
sizlerin memnun kaıp ya da kalmadıklarınız hangisi

otomatik vites araba almayı düşünüyorum acaba hangisini tercih etsem fiyatlardan da haberim yok ama pahalı birşey alamam kredi çekmek zorunda kalıcamzaten. genelde hyundaı getz ya da fiesta görüyorum ama yine de bilemedim
zevklerımız aynıymıs bende cok begenıyorum fıesta ve getz ı bn manuelde alsam olur yeterkı alayım :KK70:

Ben yeni aldım otomatik vites honda jazz. Çok memnunum vites geçişleri kesinlikle hissedilmiyor keyifli bir araba. Bir araştır istersen ama tercihlerin içine almanı öneririm canım.

cesaret olsa manuel de düşünürüm ama otomatikten bile korkuyorum E5 yoldan geçmek bayırlar falan hiç kaçarım da yok yani evle iş arasında bunlar var annemde cesaretimi iyice kırıyor yok sen yapamazsın sinirlenirsin diye aslında kolay kolay birşeyden korkmazdım ama yaş ilerledikçe heralde gözü kara olamıyorum.rahatlığınıda düşününce hevesleniyorum otobüslerde tın tın gitmektense hiç değilse öğlende eve gider cocukları görürüm
honda jazz evet bunuda araştırıcam

Merhaba bende araba bakıyorum.otomatik dizel istiyordum ama istediğim gibi olunca fiyat artıyor.Henüz tam karar veremedim ama otomatik benzinli bi araç buldum.Yakıt konusunda çok cimriymiş çok az yakıyor.Nissann micra 1.2 motor benzinli otomatık.bayan arabası ona bak derim.Çokda hoş görünümü var.Otomatik vites bakarsan genelde benzinli var ama motor yuksek olunca benzin çok yakıyor micra gayet basarılı

X