- Konu Sahibi desert_roseses
-
arkadaşlar 2 aydır deli gibi araba arayışındayız.tam -otomatik vites (triptonik istemiyoruz) max 30000 civarında ikinci el araba bakıyoruz.otomatikte honda jazz için çok iyi diyolar ama görüntüsü hiç içime sinmiyor. ben bu aralar fiestanın görüntüsüne bayılıyorum ama oda içinde çok ses duyulduğunu öğrendim.birde benzinli olacak tüp taktıracağız.ne alsak bilemedik.eşimde illa sen karar ver diyor.yardım edin lütfen.jazzın 6 sene garantisi var ve otomatikte bu çok önemli.ama görüntüsüde uçak gibi bişey:) fikir verirseniz sevinirim.
yaa işte sonrada bu sıkıntılar çıkıyor ortaya.aslında beyaz megane 3te olabilir.dur bak onuda araştırayım bi.birde bende renk takıntısı var.fiesta auris jazz için hep beyazda beyaz diye didindim durdum.öyle bordolara falan hiç bakmıyorum bile.yoksa belki bulurduk:)) evt fiestada süspansiyon yorumlarını ben de okudum.inş sıkıntı yaşamazsınız.450 km de çok iyi aslında.ne kadar kapora kaptırdılar.bi taneside bayan olduğumu görünce hemen birisi almaya geliyor atmden kapora yatır araba senin olsun dedi.bende numaranı polise veriyorum deyince şok oldu.gerek yok diye zırvalamaya başladı :) bayanız safız ya:) başka hangi model önerirsin.bende bu arada megane 3 araştırayım :)
yaa işte sonrada bu sıkıntılar çıkıyor ortaya.aslında beyaz megane 3te olabilir.dur bak onuda araştırayım bi.birde bende renk takıntısı var.fiesta auris jazz için hep beyazda beyaz diye didindim durdum.öyle bordolara falan hiç bakmıyorum bile.yoksa belki bulurduk:)) evt fiestada süspansiyon yorumlarını ben de okudum.inş sıkıntı yaşamazsınız.450 km de çok iyi aslında.ne kadar kapora kaptırdılar.bi taneside bayan olduğumu görünce hemen birisi almaya geliyor atmden kapora yatır araba senin olsun dedi.bende numaranı polise veriyorum deyince şok oldu.gerek yok diye zırvalamaya başladı :) bayanız safız ya:) başka hangi model önerirsin.bende bu arada megane 3 araştırayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?