Otomatik vites honda jazz mı ? Yoksa opel corsa mı? Ford fiesta mı?gelde çık içinden

desert_roseses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
359
6
68
Bursa
arkadaşlar 2 aydır deli gibi araba arayışındayız.tam -otomatik vites (triptonik istemiyoruz) max 30000 civarında ikinci el araba bakıyoruz.otomatikte honda jazz için çok iyi diyolar ama görüntüsü hiç içime sinmiyor. ben bu aralar fiestanın görüntüsüne bayılıyorum ama oda içinde çok ses duyulduğunu öğrendim.birde benzinli olacak tüp taktıracağız.ne alsak bilemedik.eşimde illa sen karar ver diyor.yardım edin lütfen.jazzın 6 sene garantisi var ve otomatikte bu çok önemli.ama görüntüsüde uçak gibi bişey:) fikir verirseniz sevinirim.

Otomatikte Honda Jazz iyimiş cidden.. Opel tavsiye etmem, ama 1-2 sene sonra satcaksan Opellerin değeri düşmüyor pek.

Onun dışında ben olsam 3ü arasından Fiesta alırdım, tipinden dolayı :)

jazzı bende begenmıyorum
bız fıesta 2011 model aldık 30 000 'de
içinden ses gelmesi durumu dediğin seyı bılmıyoruz camlarımız kapalıyken dısarıdakı seslerı duymuyoruz full+full modei bizimki titanyum serisi :1::1::1::1:

opel corsada olabilir ama onlarında km cok yuksek oluyordu beyaz rengınden baskada begenmıyorum opel corsada o yuzden dırek bır arabaya yogunlastık aslında cok ugrastık ama genede 3-4 hafta gıbı bır surede bulduk 2 hafta oldu alalı :27::nazar:

arkadaşlar 2 aydır deli gibi araba arayışındayız.tam -otomatik vites (triptonik istemiyoruz) max 30000 civarında ikinci el araba bakıyoruz.otomatikte honda jazz için çok iyi diyolar ama görüntüsü hiç içime sinmiyor. ben bu aralar fiestanın görüntüsüne bayılıyorum ama oda içinde çok ses duyulduğunu öğrendim.birde benzinli olacak tüp taktıracağız.ne alsak bilemedik.eşimde illa sen karar ver diyor.yardım edin lütfen.jazzın 6 sene garantisi var ve otomatikte bu çok önemli.ama görüntüsüde uçak gibi bişey:) fikir verirseniz sevinirim.

30 bin iyi rakam çok fazla seçeneğiniz var,4x4 bile alabilirsiniz.....

2.el sahibinden de bakın ama iyi araştırın..Bizde 2.el araba aldık ve gördüm ki Türkiye'de 2,el araç piyasası teksas gibi.. denetim yok kontrol yok.. araç kazasız temiz diyorlar,motor şase numarasından bir aratıyoruz ki neredeyse değişmeyen parçası kalmamış :37: tremer kayıtlarında 10bin TL lik hasar görünüyor!! hiçbir şey yapmayan km siyle oynuyor.. Alacağınız aracı yetkili serviste kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.. :34:

adamlarla telefonda konusuyorsun yok abı hasarı kaydı surtugu dıyorlar arabayı bır sorduruyorsun araba pertten donmus gercekten 2.el pıyasası cok enteresan
mumkunse ılk sahıbınden 2.el almaya calısın

biz hala iki arada bir derede o mu yoksa bumu diye dönüp duruyoruz.ve sonuç elde var sıfır.35000 e kadar çıktık temiz araba bulamıyoruz.ama çok net bildiğim bir şey var artık; ortalık sürtük araba dolu:)))) cidden insanı aptal yerine koyuyorlar. orjinal diyor tramerde araba pert:) tabi birde tramerden haberi olmayan şoförcüklerimiz var:) erkekler kendilerinin mahvettiği arabaya bayandan yazarak hatayı normal gösterme çabasına girmiş.insan işin içine girmeden anlamıyor gerçekten.
nitekim biz bu süreçte corsadan tamamen vazgeçtik.auris arayışına girdik.ama onunda tam otomatiği temiz olarak yok piyasada.yarım otomatikleride sıkıntılıymış.fiesta için çok yakıyor dediler. cutemom sizinki nasıl memnun musunuz? honda jazz panoromik cam olsa güzel olur diye içimizi ısıtalım derken Allah korusun kaza durumunda çok tehlikeli olabilir diye vazgeçtik.araçlardan birinin üstüne tuğla düşünce kırılmış o korkuttu açıkçası.şimdi eşimle birbirimize bakıyoruz biz ne marka araç alıcaz diye...ya da biz araç alabilecek miyiz? :((((

100 tl benzinle biz 450 km yol gittik dizel bizimkisi 1.4 motor valla bız yakıtından cok memnunuz
aurislerin bagaj sıkıntısı oluyor dıyorlar bılemıyorum bızım gıbısınız bız 22- ıle basladık arayısıa en son 33.500 aldık arabayı dusun yanı

ben megane 3 cok begenıyorum ama onlarında temızlerı harbıden cıktıysanız 35-36 bulurusnuz
gercekten cok konforlu bır arac

corsaya zaten bu kadar para verılmesıne gerek yok dıye dusunuyorum ben

temız arac mevzusuna hıc gırme resmen bır gecede 70 arac sorgulattık hepsıde hasarlı

fiesta arıyorsan ıstanbuldaysan hala satılmadıysa bız tamamen rengınden oturu aldıgımız arabayı sctık ve 1 yıl daha yenı dıye
bır tane daha hasarsız arac bulmustuk gecenlerde favorı olmusum fıyatı dusmus onuda dusuneıblırısnız bak lınkı vereyım

buarada ilana baktım ama arac satılmıs hasarı hıc yoktu kaskosu hıc bozulmamıs bır aractı bır cuma gunu hem aldıgımız aracın sahıbını hemde o aracın sahıbını aramıstım( esımle kayınpeder hasarlıb ır araca kapora kaptırdıkları ıcın olaya ben el attım ! )
o almadıgımız aracın sahıbı cok ılgısız ve ukala davranmıstı saseyı fılan 4 saat sonra ualstırmıstı bana
bu aldıgımız aracın sahıvbıde cok sevecendı
dıgerının rengı bordoydu bız sıyah ıstedıgımız ıcın aldıgımız araca yonlendık o aksam konusuldu gorusuldu 5 gun sonra aracı teslım aldık :)
temız araba bulmak zor gercekten

buarada 160 tl ıle depo doluyor 900 km gıdıldıgını soyluyorlar ama gorucez bakalım süspansıyonun cok kotu oldugunu okudugumuz yorumlar oldu ama hıcte oyle degıl lastıklere yeterlı hava basıldıgında arac cok ıyı bız memnunuz
ama arabalarında masrafı cok anacım
trafık sıgortası yaptırdık ustelık halk sıgorta oyle axa veya gunes degıl
425 tl
temmuzda vergısı var 410 tl
:30:

yaa işte sonrada bu sıkıntılar çıkıyor ortaya.aslında beyaz megane 3te olabilir.dur bak onuda araştırayım bi.birde bende renk takıntısı var.fiesta auris jazz için hep beyazda beyaz diye didindim durdum.öyle bordolara falan hiç bakmıyorum bile.yoksa belki bulurduk:)) evt fiestada süspansiyon yorumlarını ben de okudum.inş sıkıntı yaşamazsınız.450 km de çok iyi aslında.ne kadar kapora kaptırdılar.bi taneside bayan olduğumu görünce hemen birisi almaya geliyor atmden kapora yatır araba senin olsun dedi.bende numaranı polise veriyorum deyince şok oldu.gerek yok diye zırvalamaya başladı :) bayanız safız ya:) başka hangi model önerirsin.bende bu arada megane 3 araştırayım :):30:

yaa işte sonrada bu sıkıntılar çıkıyor ortaya.aslında beyaz megane 3te olabilir.dur bak onuda araştırayım bi.birde bende renk takıntısı var.fiesta auris jazz için hep beyazda beyaz diye didindim durdum.öyle bordolara falan hiç bakmıyorum bile.yoksa belki bulurduk:)) evt fiestada süspansiyon yorumlarını ben de okudum.inş sıkıntı yaşamazsınız.450 km de çok iyi aslında.ne kadar kapora kaptırdılar.bi taneside bayan olduğumu görünce hemen birisi almaya geliyor atmden kapora yatır araba senin olsun dedi.bende numaranı polise veriyorum deyince şok oldu.gerek yok diye zırvalamaya başladı :) bayanız safız ya:) başka hangi model önerirsin.bende bu arada megane 3 araştırayım :):30:

fiestalarda beyaz hıc guzel durmuyor bızım arcın ıcı vısne curugu
beyazların grı oluyor sanırım :)
suspansıyonda sıkıntı yok lastıklere gereklı havayı basıyoruz fabrıkadan cıkısları mesela ck fazla oluyormus araba zıplıyormus

megane 3 sıyah guzel aslında beyazıda olabılır bırde ben adanada kırmızısınıbulmustum ben olsam gıderdım almaya :)

valla fiesta
megane 3
reno clio yenı kasa
opel astra yenı kasa
seat ibiza güzel ama eşim istemedi
ben boyle kısa arabaları sevıyorum ya
baska ne dıyeyıom
auris yaris ben begenmıyorum aynı sekılde cıtroenleride begenmıyorum c3 olsun c4 olsun canım

arada haberdar et benım topiğimde var benım surecım oyle yogun gectıkı oara ıkı bayandık
o bızden 5 gun once aldı arabayı sonra bız
aa buaraad hyundaı i30 guzel sanırım o bayan ix30 35 mı ne almıstı canavar gıbı araba ya polo veya golfe gırmıyorum bu paralara cok eskı modellerı denk gelır dıye

Tabiki honda jazz canım. Ben aldım ve 1 aydır kullanıyorum. Resmen arabamla aşk yaşıyorum:))) 7 ileri vites.cvt şanzıman. En düşük yakıtlı araç.yol tutuşu süper ...daha birçok özelliği var hatırlayamadığım.diğerleri çok yakıyor.2ay araştırıp jazz aldım sonunda.çok memnunum.herkese de gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. :))

Back