Otomatik vites 0 km Hyundai Getz alayım mı? Yardım!

dierya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2007
20
0
İlk kez araba kulanacağım :ecrin_bebek:, annem 0 km alalım diyor. Hyundai Getz nası bi otomobildir? Nolur fikir verin. :Saruboceq:Fiyatının uygunluğu, az yakıt tüketimi ve şirin görünümü dışında bildikleriniz lütfen. :uhm:

ılk kez araba kulanacağım :ecrin_bebek:, annem 0 km alalım diyor. Hyundai Getz nası bi otomobildir? Nolur fikir verin. :Saruboceq:Fiyatının uygunluğu, az yakıt tüketimi ve şirin görünümü dışında bildikleriniz lütfen. :uhm:

Tam bi bayan arabası diye bilirim.Çok güsel ve çok kullanışlı .Küçük oldugu için park etmek kolay.Ben kullanıyorum cok memnunum.Dışarıdan kçük gibi görünüyor ama içi çok geniş .Kullanımı çok rahat.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler. Bakalım belki daha pahalı bişe de alabilme ihtimalim var. :KK70:

Merhaba beizde de sedan var ve ben araba kullanmaya korkarken ıstanbul'da başladım ve ilk öğrendiğim park etmek oldu diyebilirim eşimin zoruyla. o zman kızmıştım ama şimdi anlıyorum ne demek istediğini.

Size tavsiyem bekar olsanız dahi bu bana yeter küçük park etmesi kolay gibvi cümleleri düşünmeyin, Bir süre sonra oda size yetmeyebilir, bir tatile çıkmak istediğinizde dahi çok fark ediyor ki bize kendi arabamız dar geliyor ve annemlerin arabasını alıyoruz.

Büyük araba olsun. siz park etmeyi iyi öğrenin ve sıfır arabayı almaktansa 1 yaşında araba alın dizel olsun c3 gibi bir arabada olabilir vergiden de düşer.

Unutmayın araba piyasası 1 saatte de olsa sadece düşüyor artma yok 1 yaşında bir araba almanız maddi olarak size çok iyi gelcektir ve o zaman çok daha lüks bir arabayı getz parasına almış olacaksınız. ıyi akşamlar arkadaşım

Eğer direksiyon tecrübeniz yok ise yeni otomobili tavsiye etmem.Herhangi bir sıkıntı yaşamanız durumunda fazla üzülmemek için birkaç yaşında bir araç tavsiye ederim kendinizi geliştirdikten sonra yenisi ile değiştirirsiniz.Ayrıca alacağınız aracın 2.el piyasasını da araştırın muhakkak satarken de para etmeli.Kusura bakmayın fazla yorum yaptım buda benim işim.Şimdiden alacağınız araç hayırlı olsun.

0 araba tavsıye etmem, sadece zarar etmektır bana göre...
cok temız ıkıncı el 0 sayılacak arabalar var hemde daha iyi bısey alınmıs olunur o paraya...
ayrıca ıstanbul trafıgı ıcın kesınlıkle triptonık olmalı yoksa cekılmıyor artık..

bu aralar gözüm renault fluence den başkasını görmüyor,bir bakın derim,hem renaultun piyasası geniştir ,elden çıkarırken alıcısı hep vardır....otomatikte olursa tadından yenmez....

X