Bebek İkinci El Otomatik sallanır besik

arzummert

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
362
124
Subat ayında oğlum için aldım fakat sallanarak uyumayı bıraktığı için beşiği hiç kullanamadım. Sadece 1 defa yatırabildim. Yani nerdeyse sıfır diyebilirim. 5 kademe sallanma özelliği var. Pille çalışma imkanı da mevcut. Uykusuna eşlik etmesi için sesler ve şarkılar var hafızada. Garanti belgesi var. Ilgilenenler varsa gorusebiliriz. Resim ekleyemedim boyutları büyük diye. Isteyene birebir foto ve videosunu gönderebilirim. Internette de arayabilirsiniz baby2go markası.

Subat ayında oğlum için aldım fakat sallanarak uyumayı bıraktığı için beşiği hiç kullanamadım. Sadece 1 defa yatırabildim. Yani nerdeyse sıfır diyebilirim. 5 kademe sallanma özelliği var. Pille çalışma imkanı da mevcut. Uykusuna eşlik etmesi için sesler ve şarkılar var hafızada. Garanti belgesi var. Ilgilenenler varsa gorusebiliriz. Resim ekleyemedim boyutları büyük diye. Isteyene birebir foto ve videosunu gönderebilirim. Internette de arayabilirsiniz baby2go markası.
Fiyat nedir fotograf atabilirmisiniz

Fotolarını buraya atamadım dosya boyutu büyük olduğu için. Isterseniz size özelden gönderebilirim yada nasıl yükleyebilirim foto bilginiz varsa söyleyin buraya atayım. Internette baby2go marka diye satılıyor 449 tl ye aldım 300 e düşünüyorum. Kargoyu da ben karşılayabilirim. Evimde boşu boşuna yer kaplıyor hiç bir yerinde bir ariza yada defo yoktur

FB_IMG_1523723511330.jpg
FB_IMG_1523723533886.jpg
FB_IMG_1523723533886.jpg

X