Bebek İkinci El Otomatik sallanan beşik arıyorum elektrikli

ilgilenirseniz kraftın mama sandalyesi olarak da kullanılabilen beşiğini satmayı düşünüyorum ben de.
Çok kullanışlı biz çok yararını gördük. Elektrikli ve müzikli. Dakika ve hız ayarı var. Benim kuzu çok rahat
etmişti.

selam benim oğlan sallanmaya çok alıştı.. artık ayaklarımı hissetmiyorum bile ben kocaelinde izmitte oturuyorum siz nerden, fiyat olarak ne düşünüyorsunuz bekliyorum.

ayakta sallama olayını hiç yapmadık diyebilirim. Umarım bundan sonra da olmaz. Çünkü bir kaç kez ayağımda salladım. Çok zordu.
Beşik çok kullanışlı. Sallama için hız ve zaman ayarı var. Ayrıca ses düzeyini ayarlayabildiğiniz müzik de var. Kraft sallanan beşik diye
bakarsanız özelliklerini görürsünüz. Garantisi de devam ediyor. Ama kutusu yok elimizde. Mesafe olarak uzakmışsınız. Kargo ne kadar tutar bilmiyorum.
Fiyat olarak da 200 düşünüyoruz. Biz 380 e almıştık. Normal fiyatı 470 falandı. Kampanya ile almıştık. Biz Ankaradayız.

selam
eşim hafta sonu ankaraya gelecek.200 lira son rakammı acaba ben konyadayım
almayı düşünmüştük.

merhaba benimde bir salıncağım var pille calısıyor kraft... melodili otomatik kademe ayarıyla sallanan belki daha cazip olabilir fiyat olarak...

Eklentiler

• $kraft.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 1.200
bakın ben sunny baby flora sallanan beşik/salıncak kullanıyorum ve cok memnunum, kızım 3 aylık ve içinde uyuyor, piyasada benzerleri çok pahalıya satılıyor ,ürünle ilgili sorusu olan özelden sorabilir, bende kimseden yardımsız kendi kendime nettan bakıp bakıp araştırarak aldım ama şanslıymısım ürün çok güzel çıktı, şimdi ben tavsiye ediyorum. fiyatı sitede 150Tl hemde sıfırı :)

bide bu tarz ürünlerin genelde sadece pillisini satıyorlar ve cok kullanıssız çünkü ben pilli kullanınca pili 1 haftada bitti, oysa bu salıncak hem pilli hemde elektirkli ve ekonomik. dısarda pilli kullanıyorum evde elektirikle çalıştırıyorum. sürekli pilli olanlara pil dayanmıyordur herhalde.

https://www.ahsenbebemarket.com/gp/...-001-flora-elektrikli-ana-kucai-salincak.html

merhaba dediginiz siteye baktım
kaç kiloya kadar kullnılıyorki bebekler çabuk büyüyor kullanışlımı acaba .fiyatı çok güzel sıfır olmasıda tabi
ben düşünüyorum karar veremedim.teşekkürler şimdiden .cevabınız için.

13kg ya kdr ve cok pratik katlanıp tasınabiliyor heryere, valla biz 2 ay once aldık gayet gzl kullanıyoruz ıcınde uyuyor veya oynuyor sallanırken.

Ayakta sallanmaya alisan cocuk bu salincaklarda durmayabilir.cunku bunlar ileri geri sallaniyorlar.yanlara sallanan varsa ondan almani tavsiye ederim.bende kraft dondy var ve kizim ilerigeri sallanmaktqn pek hoslanmiyor.bende icine genisce bi minder koyup enlemesine yatiriyorum.:))yalniz bu sekildede cokuzun sure kullanamam malesef.

bizde sıkıntı yok kullandık hatta baskasına verdik o da kullandı iade etti gecenlerde memnunduk biz aldıgınız marka kötüyse her konuda tehlike söz konusudr zaten bizimkisinde sıkıntı yok sunny baby idi markası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…