Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayakta sallama olayını hiç yapmadık diyebilirim. Umarım bundan sonra da olmaz. Çünkü bir kaç kez ayağımda salladım. Çok zordu.
Beşik çok kullanışlı. Sallama için hız ve zaman ayarı var. Ayrıca ses düzeyini ayarlayabildiğiniz müzik de var. Kraft sallanan beşik diye
bakarsanız özelliklerini görürsünüz. Garantisi de devam ediyor. Ama kutusu yok elimizde. Mesafe olarak uzakmışsınız. Kargo ne kadar tutar bilmiyorum.
Fiyat olarak da 200 düşünüyoruz. Biz 380 e almıştık. Normal fiyatı 470 falandı. Kampanya ile almıştık. Biz Ankaradayız.
bakın ben sunny baby flora sallanan beşik/salıncak kullanıyorum ve cok memnunum, kızım 3 aylık ve içinde uyuyor, piyasada benzerleri çok pahalıya satılıyor ,ürünle ilgili sorusu olan özelden sorabilir, bende kimseden yardımsız kendi kendime nettan bakıp bakıp araştırarak aldım ama şanslıymısım ürün çok güzel çıktı, şimdi ben tavsiye ediyorum. fiyatı sitede 150Tl hemde sıfırı :)
bide bu tarz ürünlerin genelde sadece pillisini satıyorlar ve cok kullanıssız çünkü ben pilli kullanınca pili 1 haftada bitti, oysa bu salıncak hem pilli hemde elektirkli ve ekonomik. dısarda pilli kullanıyorum evde elektirikle çalıştırıyorum. sürekli pilli olanlara pil dayanmıyordur herhalde.
https://www.ahsenbebemarket.com/gp/...-001-flora-elektrikli-ana-kucai-salincak.html
merhaba dediginiz siteye baktım
kaç kiloya kadar kullnılıyorki bebekler çabuk büyüyor kullanışlımı acaba .fiyatı çok güzel sıfır olmasıda tabi
ben düşünüyorum karar veremedim.teşekkürler şimdiden .cevabınız için.![]()