Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları otomatik sallanan ana kucağı salıncak hk. yardım

dnzorhn

24.02.2004
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
634
3
kraft maxi salıncak kullanan varmı kızlar kızıma otomatik sallanan bi ana kucağı istiyorum ama titreşimli değil sallansın istiyorum kraft maxi chicco polly yada casaulun salıncağını kullanan varmı yada başka tavsiyesi olan.şimdiden teşekkürler.

size tek tavsiyem bebeğinizi sallamaya alıştırmayınnnn:)) biz alıştırdık malesef şimdi sallanmadan 5 dk uyku uyumuyo.ayakta sallanmayı yada anakucağında sallanmayı da kabul etmiyo artık çingene beşiği gibi beşik yaptık sallamaktan kollarım kopuyo.madem henüz doğum yapmamışsınız bence hiç böyle şeylere bakmayın.bebeğinizi kucağınıza alınca da emzirin gazını alın yatırın bırakın kendi uyusun.ben çok pişmanım valla (((((((((( hatta şuan tek elimle sallıyorum tek elimle yazıyorum (((

sana kolay gelsin çalışıyorum bide 5 aylık olunca annelere bırakcam haklısın alıştırmasak iyi olcak galiba ama bitane oturma odasına istiyorum ana kucağı tarzı bişey hep yatak odasında yatmasın özlerim ben kuzumu uyurken.bebişini öp benim için salla annesi napalım anne olmak kolay değil

aynen canım bende çalışıyorum öğretmenim 2.dönem başlıycam işe.annem için üzülüyorum o bakıcak kadın nasıl sallasın gün boyu.ondan diyorum ya keşke hiç sallanmasalar amaaaa artık ben geç kaldım.bebişlerimiz sağlıklı olsun da katlanıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…