Otomatik sallanan ana kucağı kullananlar tavsiyeler tecrübeler

Masal_ayaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
686
779
merhaba 65 günlük bebeğim var ve ciddi anlamda uyku sıkıntımız var kızlar sürekli kucakta durmak uyumak istiyor geceleri de ancak yanında yatarsam 2ser saatlik aralarla uyuyor tüm gün hiç ayrılamıyorum yanından uykuları hep kısa kısa gaz problemimizi hiç söylemiyorum bile bütün gece ıkınıyor yavrum acaba bu otomatik kendi sallanan ana kucağı kullananlar bebeklerinizi nasıl alıştırdınız hangi marka almalıyım fiyatları da çok ucuz değil alırım bide yatmazsa diye de korkuyorum joie Serina 2in 1 düşünüyorum sizler neler kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz işe yararmı sizce tecrübeli anneler yardımınızı bekliyorum

Kizim 4 ay hic kalkmadi
Kaldirinca aglardi
Ama her bebek yatmiyor maalesf
2. El alabilirsin bulursan

Sunny baby flora kullandim ama begenmedim kumas kilifi cikiyor bir kere dustu bebegim yumusak inis yapti neyseki

4 moms mamaroo kullanıyorum özellikle kolik bebekler için kurtarıcı diyebilirim uygun fiyata ikinci el tercih edebilirsiniz tavsiye ederim.

Tiny love 3in 1 lullanıyorum memnunum yam brsık gibi sallanmadıgı ovım bebek sersemlemıyor be sallanmaya alısmıyor. Titresşm özellıgı ile hafiften kıprasıölar sayesınde gazını cıkartouor rahat uyuyor. Ben salonda kulşanmak ıcın aldım gece gunduz orada uyuyamaz cunku bebegım suan 5800 kgs olmasına ragmen zor sıgıyor hemen kalkmak ıstıyor

4 moms mamaroo kullanıyorum özellikle kolik bebekler için kurtarıcı diyebilirim uygun fiyata ikinci el tercih edebilirsiniz tavsiye ederim.
Ben de kullanıyorum aslında kullanmaya uğraşıyorum çabalıyorum ama kızım bir turlu istemiyor , keyifle durmuyor icinde . Siz nasıl alıştırdınız bebeğinizi ?

Bencede 4moms Mamaroo bu konuda en iyi ürünlerden bir tanesi ama sakın sıfırını almayın. Çok kısa süre kullanılıyor zaten ikinci eli çok daha mantıklı.

Ben de kullanıyorum aslında kullanmaya uğraşıyorum çabalıyorum ama kızım bir turlu istemiyor , keyifle durmuyor icinde . Siz nasıl alıştırdınız bebeğinizi ?
Biz yirmi günlükken almıştık , onun etkisi mi bilmiyorum ama alıştırmak için hiç çaba göstermedik ,kuzenim de bebeğine iki aydan sonra aldı o asla sevdiremedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…