otomatik araba tavsiyeleriniz

iyi o zaman ben de tam otomatik araç kullanmadığımı öğrenmiş oldum canım...

sağol bi daha alırsam tam otomatik alıcam aklım Toyota auris te kaldı..

ALLAH hepimize kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

ben de bi dahakine eşimi dinlemeyeceğim..(kendisi tam bi araba hastası diyebilirm 5 kez araba değiştirdi..)

ALLAH hepimize kazasız belasız kullanmak nasip etsin...:)

ben de bi dahakine eşimi dinlemeyeceğim..(kendisi tam bi araba hastası diyebilirm 5 kez araba değiştirdi..)

ALLAH hepimize kazasız belasız kullanmak nasip etsin...:)

Ayy benimkide hasta ama şu son arabasını 2 yıldır kullanıyor. gerçi sevilmeyecek gibi değilde ben eşimin arabasını kullanamıyorum. çok büyük sağa dönmez sola dönmez, park edilmez Eşiniz arabalardan anlıyorsa bence dinleyin. sonra başınıza kakmasın. Ben eşimi dinlemedim, kendi istediğimi aldım ama nasıl aldım. honda cazz, getz, jeep yani 3 arabayı önerdi. honda cazzın tipini begenmiyordum, hayır dedim jeep yedek parçaları çok pahalı diye ve büyük diye eledim getzi son zamanlarda çok begeniyordum zaten. getz dedim, oda tamam dedi :)

Aracım opel corsa 1.4 otomatik. Kaçırma falan yapmadı şükür şimdiye kadar. Ben seviyorım arabamı

İnşallah canım sen de güle güle kullan tramer kaydından konrol ettirtçem zaten

amin canım toyata iyidir gerçekten otomatikte en sorunsuz japondur

evet canım aynen katılıyorum,sana da kazasız belasız sürüşler...

Bizde dun i30 elite baktik bakalim krediyi onaylarsalar..iki kredimiz daha var onaylamayabilirler tabi ama ben acayip heyecanliyim.olmazsada mayisi bekliycem artik.ilk arabam olacak cooook heyecanli bi bekleyis benim icin.aslinda gozum reno capter daydi ama sevgili kocam aklimi çeldi son dakikada.umarim aklim kalmayacak kadar memnun kalirim.

hala temiz honda jazz arıyorum 2 haftaya kadar arabamı alıcam inşallah kızlarrr

hala temiz honda jazz arıyorum 2 haftaya kadar arabamı alıcam inşallah kızlarrr

merhaba canım,,,
aldın mı arabanı?temiz dedğine göre 2.el alıyorsun..aslında en akıllıcası 2.el almak ilk etapta ilk zamanlarda aacemilk de olacağı için..
benim fazla vukuatım yok..sadece 1 çizik var...2 parmak uzunluğunda..artık eşim halletsin..
ben bulamadım 2.el.vanda .o yüzden 1.el aldım..
şimdi 34 haftalık hamileyim bu göbekle nasıl araba kullanıcam bilmiyorum..:)

Ya kizlar duz vites araba kullanmak cokmu zor.bende ehliyete gidiyorum esimde istedigim bir araba var alirken ehliyetini aliriz sonra bunu sana verir kendime baska alirim demisti.simdi bunu satalim kullanamazsin diyo.daha 6 aylik araba 5 yilda garantisi var.bunu satip benimkini pesin kendinede krediyle alacak ama ben bunu istiyorum.dedigim olur genelde ama bu kadar isrardan sonra pisman olurmuyum.geri kaciriyomus cok,duz vites ustelikte benzinli ama ben zaten cok gezen biri degilim.sorun olurmu yinede

Her türlü viteste aracı kullanmış biri olarak tabiki otomatik vites çok çok daha konforlu. Araba sürmenin keyfini yaşıyorsun. Düz vites zor değil ancak otomatikler varken gereksiz bence.

Ayrıca arabalarda hondayı tek geçerim. Şu an full otomatik 2.0 motor Honda accord kullanıyorum ve tavsiye ederim

Canım benim hala arıyorum şimdiye kadar baktıklarım ya km yüksek ya da kazalı.acemiliği atınca seneye 0 alıcam inş.

Bu arada gözün aydın,Allah tamamına erdirsin cnm,kazasız belasız sürüşler... Aşkla büyüt bebişini

çok sağolasın canım benim,bu 2.benim de biz de yeni geldik ist dayz şuan.ayy burda nasıl kullanıcam çok korkutucu trafik bi kez çıktım sadece.çok dikkatli davrandm

bence kesinlikle ford focus almalısın.bizimki 2010 model ve yaklaşık 2 yıldır eşimle çook memnun bir şekilde kullanıyoruz.ne geri kaydırma,ne şanzımanda sorun...maşallah çok güzel araba.bu arada benim bekarken kullandığım araba otomatik opel astraydı.hergün bi arıza verirdi servistekiler bulamazlardı.opelin otomatiğini tavsiye etmiyorlar.hondanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…