otomatik araba tavsiyeleriniz

fantasia

Evlat kokusuCennet kokusu
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
63
0
86
Kızlar mrb,ehliyeti yeni aldım 2. el otomatik araç alıcam B segment Hatchback sınıfı araç düşünüyorum.Aklımda bi çok model var ama geri kaydırmasın kullanımı rahat olsun istiyorum.Bi çok araç baktım nette araştırdım ama tiptronik araçlarda geri kaydırma olabiliyo Tavsiyelerinizi bekliyorum,tecrübelerinizi paylaşın...

Micra otomatik vites :) Biz aldık 4-5 ay önce kullanması inanılmaz keyifli ve kolay. Bizdeki 2007 model. Eşimin de benim de hiç trafik tecrübemiz olmamasına rağmen çok çabuk alıştık, yokuşlarda dur kalklarda geri kaydırma yapmıyor. Biz gayet memnunuz.

merhaba canım,
benim arabam da otomatik vites.opel corsa 1.2 motor benzinli..
arabamdan memnunum ama yokuşta geri kaçırıyor maalesef aynı dedğin gibi..
yokuşta kaçmasın diyrsan opal corsa alma derim
bi daha araba alırsam bu durum göz önünde bulunduracağım.

eşime sordum da benim arabam da triptronikmiş..
2012 model ama yokuşta geri kaçıyr maalesef..

triptronik de değilmiş yahu...:)

sonu tronikle bitan tuhaf bi şey söylemş eşim

ben yanlış anlamışım.

yani sonuçta otomatik vites benim kullandığım.

ama geri kaçıryr maalesef.hele İstanbul gibi bol yokuşlu bi yerde

kullancaksan sıkıntı olur

kesinlikle otomatik vites diyorum geri kaçırma yanlış viteste kullanma hatası doğru devir ayarlama zımbırtıları yok.size öğretecek iyi bilen biri yoksa otomatik derim.tam otomatik olanlardan.

benim arabam da otomatik vites
ama geri kaçıryr işte..corsası olanlar bilir..
opel corsa alacaksan iyice sor derim..
Toyota nın
fordun
woswagen in
çok güzel
hb arabaları var onlardan da sorabilirsn
ben bi daha araba alacak olsam yokuşta kaçırma özelliğini mutlaka düşüneceğim.

canım evet ben de tip olarak ve iç donanım olarak micrayı beğeniyorum,düşünebilirim teşekkür ederim

canım alman arabalarında DSG şanzıman diye bi sistem var işte tiptronik dediğimiz hem otomatik hem manuel olanlar onlarda maalesef yokuşta geri kaçıyor :18:

Cnm ben de getzi düşündüm ama daha önce kullanmadım sence nasıl çok yakarmı şehir dışında hızda savrulur mu?:26:

Bir çok aractan daha az yaktıgını söyleyebilirim. Bende daha önce kullanmamıştım ama yorumlarından iyi olduğunu az cok tahmin ediyordum park etmesi kolay, yol tutuşu gayet güzel. Savrulmaya gelince virajlara aşırı hız ile girersen illaki savrulur. tabi hızdan kastın ne ona göre değişir tabi :) ama 90- 100 de birşey olmaz. ayrıca araba bu illaki masraf çıkartır. yedek parça olarakta temin etmesi kolay ve ucuz bence :)

kızlar honda jazz otomatik alıcam sanırım.O daha ağır basıyo diğerlerinden

ben de hundai almak istedim ancak eşim kore arabaları iyi olmaz diyerek opel aldırdı.

ancak honda ve toyotayı beğeniyr.japon sanırım onlar da..

arabamdan memnunum 1.2 motor ve az yakıyor hala kredisini ödüyorum..

bi de yokuşta geri kaçırmasaydı çok iyi olacaktı..

artık arkadaki arabaya toslamamak için çok seri olmam lazım,,, :))

boş bi yokuşta bir iki alıştırma yaparım alışırım sanırım.

otomatik vites çok rahat..

kardeşimin manuel arabasını kullanmakta zorluk çektim..

halbuki ilk manuelde öğrenmiştm.

Otomatik vites arabada ya alman ya da japon tercih etmelisin çünkü şanzıman elektronik olduğu için kaliteli olmalı. yoksa sürekli arıza yapar ve ciddi maliyet çıkarır. yokuşta falan kaçmasın diyorsan tam otomatik almalısın yokuşta kaçma yapıyorsa o otomatik değil triptonik vitestir.benim araba opel meriva 1.6 motor triptonik. çok çok az yakıyor. eco tec motor. yokuş olayına da alışıyorsun zamanla. hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız.

parça konusunda haklısın hundai yedek parça konusunda mantıklı ama şanzıman olarak honda çok övülüyor sanırım onu alacağım çok teşşekür ederim ayrıca Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

otomatik şanzumanda japonlar aşmış canım gerçekten sorunsuzlar

evet haklısın canım aynen senin gibi düşünüyorum ve sanırım honda alacağım

Ablamlardada honda cazz var, onlarda o arabadan memnun :) Benim eşimde cazz demişti ama ben ısrarla getze karar verdim. İyi günlerde alıp kullanırsınız işallah :) sıfır alacaksanız sorun yok ama 2. el alacaksınız tlfdan msj ile hasar kaydını kontrol etmeden gitmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…