Otomatik araba istiyorum bütçem en fazla 16bin

minikduma

minik işte :)
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.327
206
163
Arkadaşlar otomotik vites araba düşünüyorum ve 16.bini aşamıyorum otomatik benim bütçem civarında araba kullananlarınız varmı yakıt sorunu fazla olmayan araba önerileriniz nelerdir.. şimdiden teşekkürler...

15.000 e Opel Corsa bulabilirsin 2009 kasaları düştü diye biliyorum, ufak bayan için kullanışlı.

ben bir çok arabayı düşündüm şimdiye kadar banada en çok opel corsayı önerdiler ama ben dış görünüşü birazcık spor olsun istiyorum bir ara suzuki swift e takmıştım sonra ıbızalarda hoşuma gider pololar ama fiyatlar uçuk hep bu son zamanlardada renault clio tc favorim bu sene sonu düşünüyorum bende inşallah almayı ozamana kadar daha kaç fikir değiştiririm ve en son neyi almak nasip olur bilemiyorum

ben bir çok arabayı düşündüm şimdiye kadar banada en çok opel corsayı önerdiler ama ben dış görünüşü birazcık spor olsun istiyorum bir ara suzuki swift e takmıştım sonra ıbızalarda hoşuma gider pololar ama fiyatlar uçuk hep bu son zamanlardada renault clio tc favorim bu sene sonu düşünüyorum bende inşallah almayı ozamana kadar daha kaç fikir değiştiririm ve en son neyi almak nasip olur bilemiyorum
hayırlısı olur İnş. bizde bir hafta içinde halledeceğiz bakalım alınca yazarım buraya hayırlısı nasip olur inş.

araba bulamadım ya 15 gündür bakıyoruz temiz bişey denk gelmedi bi türlüo_Oo_O

Konuyu hortlatmış gibi olacak ama bende clio var otomatik vites lpgli 1.6 RTE düşünürsen 2000 model :)

Back