Bu yoruma inanmiyorum yaaaaYarım saat elleten de çok masum gelmedi nedense
hemen bi saldırı hali anlamıyorum sizi ya sadece çemkirmeye mi geliyosunuz buraya. anlatmaya çalıştığım yarım saatte insan metro otobüs her neyse iner veya tepkisini ortaya koyar onu söylemeye çalışıyorum. kaç kadın tacize orda ses çıkarmayıp video çekebilecek durusa sahip bnce tavrını orda koymalıydı ve adamın annasını işe karıştıran üslup bana göre değil.derdim adamı savunmak değil kızın tepki koyuş şekli herneyse bnm ne olduğumla siz çok fazla yormayın kafanızı.Bu yoruma inanmiyorum yaaaa
erkekmisin sen kardesim ? Bir kadin bu yorumu yazamaz ve böyle düsünemez yaaaaa.....
Sen öyle kolaymi zannediyorsun bu gibi taciz olaylarini ?
Ilk önce neye ugradigina sasiyorsun, sonra bu dogrumu diye celiski yasiyorsun, tabiki insanin kani donuyor ilk etapda....
Cok üzüldüm bu yoruma, eger bir kadinsan, cok üzüldüm...
Gecen yıl yaz tatilinde pazarda biri beni elle taciz etti resmen şok oldumallahtan çabuk algıladım ve uçan yumrukla Karşılık verdim tacize uğramak bi yana içimi yakan 7 aylık hamile bir kadına tenezzül eden Sapık alkollü bir dedeydı ,yumruğu yedıkten sonraki pişkin tavrıda cabası ama adam bana gelene kadar kımbılır kac kişiye elledi ve kac kadında maalesef sesini çıkaramadı nöyle durumlarda çok tenha bir yerde değilseniz lütfen kendinizi koruyun arkadaşlar vurun,kırın,basın yaygarayı ki belkı korkar bi daha yapamazlar
Aynen canım benımkı popomu avuçladı resmenPazara onun için çıkan amcalar var bir tanesi karşıdan gelip şeyimi avuçladı resmen. Napıyosun diye tuttum elim çarptı dedi hayvan herif yaşlı başlıydı bi de