- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
-
- Konu Sahibi zeyzey3428
Sofor arkasi olmaz hele bacaklari uzun insanlar icin, uzatsan uzamaz kipirdasan kipirdayamazsin.
En iyi yeri sana soyleyeyim, 23 ve 24. Koltugu sonuna kadar indirirsiniz cok rahat gidersiniz.
kamil koçtan bilet alamazsam 23-24 te karar verdim27 28 hic olmaz onunde dolap var, ben hepsini denedim en rahati 23 24 te gittim.
pamukkaleye de bakıyım bi tşk ederimmaalesef bu otobüslerde her taraf standart ..teklilerden yok mu Pamukkale turizmde olduğu gibi..onların araları maşallah baya geniş çok rahat edersiniz..
pamukkalede giresune gitmiyormaalesef bu otobüslerde her taraf standart ..teklilerden yok mu Pamukkale turizmde olduğu gibi..onların araları maşallah baya geniş çok rahat edersiniz..
hayır hani onu örnek verdim 3 lü koltuğu olan vip otobüslerden bahsetmek için söylemiştim..mesela kamil koçunda nilüferinde metronunda bu araçları var bildiğim kadarıyla..pamukkalede giresune gitmiyor
nilüfer gitmiyo ulusoyla gitmek istdim en rahat orası diye ama metroya da bakıyımhayır hani onu örnek verdim 3 lü koltuğu olan vip otobüslerden bahsetmek için söylemiştim..mesela kamil koçunda nilüferinde metronunda bu araçları var bildiğim kadarıyla..
27-28 asla rahat değil bana göre.ki ben 44 kilo 1,65 boyundayım.ama bacak boyum uzun olduğu için hiç rahat edemiyorum o numarada.önünde dolap var bacaklarımı uzatamadığım için uyuşuyor.
kamil koç un rahat otobüsleri kadar rahat yolculuk yapmadım.çok geniş koltuk araları.
Türk insanın genel boy ortalaması 1.70 zaten eşiniz neyse de siz nasıl rahat edemiyorsunuz??
rahat etmek istiyorsanız tekli otobüs koltukları var vip. araları geniş onları tercih edin.
yoksa normal araçlarda pek farketmiyor nereye oturdugunuz.
soruEşimin boyu 1,90 benim 1,70 bunu söylüyorum çünkü araçlarda rahat edemiyoruz ve İlk kez uzun bir yolculuğa çıkacak Giresuna gitmek istiyoruz İstanbul'dan... Ulusoyla gitmek istiyoruz ama otobüste koltuk aralarının en rahat olduğu yer neresi sormak istedim bilenlere... 27-28 olarak düşünüyoruz ama sizce neresi?
Eki Görüntüle 1574952
bir derdim var bölümündesiniz derdinize bayıldım ne güzel hayatlar bunlar yaaEşimin boyu 1,90 benim 1,70 bunu söylüyorum çünkü araçlarda rahat edemiyoruz ve İlk kez uzun bir yolculuğa çıkacak Giresuna gitmek istiyoruz İstanbul'dan... Ulusoyla gitmek istiyoruz ama otobüste koltuk aralarının en rahat olduğu yer neresi sormak istedim bilenlere... 27-28 olarak düşünüyoruz ama sizce neresi?
Eki Görüntüle 1574952
soru
bir derdim var bölümündesiniz derdinize bayıldım ne güzel hayatlar bunlar yaa
pardon haklısın bizim gibiler keşke en başından hiç olmasa hep sizin gibiler olsa..sizin gibiler olmasa dahada iyi olucakta neden konuyu dağıtıyorsunuz.
canınız sıkılınca bdv de kime dalaşsam diye mi vakit harcıyosunuzpardon haklısın bizim gibiler keşke en başından hiç olmasa hep sizin gibiler olsa..
ama bi dakka bizim gibiler olmasa sizin gibilerin sizin gibiliği nasıl belli olacak ?
MANTIKLI. DÜŞÜNÜLEBİLİRcanınız sıkılınca bdv de kime dalaşsam diye mi vakit harcıyosunuz
genişliği değil zaten cnm en azından koltugu üzerine yatıran kimse yokŞoför arkasında gittim yllar öncesinde o zaman bile hiç ara geniş değildi
bana koltuk arası genişliğilazım işte o yüzden suit otobüsleri tercih edeceğimgenişliği değil zaten cnm en azından koltugu üzerine yatıran kimse yok