'Otobüste Dayak' Haberi Sonrası Metro Turizm'in Sahibinden Bir Garip Darp 'İtirafı'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde oturan ve 2 aylık hamile olduğu belirtilen 26 yaşındaki Özbekistan uyruklu Olesya Kalyujina, seyahat ettiği otobüste, televizyonun sinyal alamadığını söylemesi üzerine muavinin tekme, tokat ve küfür ile şiddetine maruz kaldığını ifade etmişti.
Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla olayı "doğrulayan" bir rapor paylaşmasına rağmen bu haberi yayanları 'vatan hainliği' ile suçladı.
Biz de Öztürk'in yaptığı bu açıklamaya gelen tepkileri sizler için derledik...

Galip Öztürk yaşanan olay sonrası mağdur olan kadının hastane raporunu paylaşarak yalan haber yapıldığını iddia edip yasal işlem başlatılacağını söyledi...

Psikoloji biriminin verdiği raporda kadına "ankisiyete bozuklukları (kaygı, korku, gerilim, sıkıntı hali)" teşhisi konduğu yazılıydı. Raporun altındaki açıklamada ise "yaşadığı darp olayı ile ilgili olduğu düşünüldü" denilerek kadının psikolojisinin bozulmasının nedeninin darp olduğu belirtiliyordu.

Metro Turizm'den ise bir açıklama gelmedi ancak resmi Twitter hesabından Galip Öztürk'ün bu tweetini rt ettiği görüldü...

Yetkililer özür dilemiş ve muavin ise 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı

https://o nedio.com/haber/metro-turizm-in-sahibi-galip-ozturk-ten-bir-garip-darp-itirafi-751762

Bu firmaya iftira atan vatan hainidir, fetöcüdür...metro turizmin itibarı bir vatan millet meselesidir çünkü..
NOT: Bugün de başkaları adına utandık

vatan=metro turizm de bizim mi haberimiz yok Son bilet metroda olsa binmem, gerekirse birgün daha bekler yine binmem canımı sokakta bulmadım çünkü

vatan=metro turizm de bizim mi haberimiz yok Son bilet metroda olsa binmem, gerekirse birgün daha bekler yine binmem
Bir keresinde annemle kız kardeşim bilmeden metro turizmden bilet almışlar yanıma gelirken. Vallahi onlar gelene kadar kaç tane Ayetel Kursi okudum hatırlamıyorum; ya kaza yaparlar, ya tacize uğrarlar ya da tartaklanırlar diye öyle korktum.

Aynen adamlar tescillendi artık ya resmen bu işin uzmanı oldular, bir otobüs yolculuğunda başınıza gelebilecek her türlü felaketin tecrübesini yaşattılar insanlara.

böyle bişey yaşadığınızı düşünebiliyor musunuz hem de hamileyken, siz de anksiyete bozukluğu olmasında kim de olsun, ölene kadar unutulur mu böyle bi olay yaşayan kişi için

Yaşanan her olayı fe tö' ye bağlamak da ayrı bir g.zekaĺılık akımı olmalı

Göklerden gelen bir firma vardı. Kimin dayak yiyip kimin suratına şeedeceğimizi sizden öğrenecek değiliz. Milletin iradesi istiyorsa biz hep yollarda olacağız. Buna karşı çıkan, bu olanları yayanlar dış mihraklardan, fetö terör örgütünden vee vatan hainlerinden başkası değillerdir

Bu zekayla bugünlere nasıl geldi acaba

Artık bu sıradan bir otobüs firması değil; ülkedeki yozlaşmışlığın, ahlaksızlığın, hoyratlığın bir sembolüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…