yaa bu kadın "benim türbanlı bacım" olmasaydı göremezdik haberlerde. görseydik de "ayyy azgın karı gidip tükürmüş adamın suratına" olurdu.
adam ona vurduğu için haksız ama sen görevi başındaki şoföre tükürdüğün için suçlusun. plakasını falan alıp beyaz masa'ya şikayet etseydin. iyie kavgacı bir toplum olduk, bu ne ya?
Artık cidden yuh ya pes! Ne alakası var, nasıl becerdiniz konuyu türbana getirmeyi?
İSTANBUL18 Haziran 2014, Çarşamba 18:01
Beyoğlu’nda halk otobüsü şoförü ile otomobil kullanan bir kadın sürücü, seyir halindeyken tartıştı. Bir müddet sonra otobüs durakta yolcu indirmek için durdu. Bu sırada otomobilinden inen kadın sürücü, otobüse binerek şoförle tartışmaya başladı. Otobüsün içinde tartışmaya başlayan iki sürücü, yolcuların gözü önünde önce tükürük savaşı yaptı, ardından yumruklaştı. Otobüs sürücüsünün ardı ardına attığı yumruklara dayanamayan kadın sürücü, neye uğradığını şaşırarak otobüsten inmek zorunda kaldı. Yaşanan kavga anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Beyoğlu’nda seyir halindeyken belediyeye bağlı Topkapı-Beşiktaş hattında çalışan bir halk otobüsü ile kadın otomobil sürücüsü arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Seyir halinde ara sıra tartışarak ilerleyen iki sürücü, bir süre sonra otobüsün durakta yolcu indirdiği sırada karşı karşıya geldi. Otomobilinden inerek sinirli şekilde duraktaki otobüse giden ismi öğrenilemeyen kadın sürücü, bir süre otobüs şoförüyle tartıştı.
İki sürücü tartışmanın ardından birbirlerini tükürük yağmuruna tuttu. Sinirlerine hakim olamayan kadın sürücü ve otobüs sürücüsü tükürükleşmenin ardından yolcuların gözü önünde yumruk yumruğa birbirine girdi. Otobüs şoförü tarafından ardı ardına atılan yumruklara dayanamayan kadın sürücü, çareyi otobüsten inmekte buldu. Bu sırada olan biteni izleyen yolcular kadını sakinleştirmeye çalıştı. Aracından bir sopa alarak tekrar otobüse gelen kadın sürücüye yolcular engel oldu. Yaşanan kavga, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Olayın ardından kadın sürücü ve otobüs şoförü polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.
http://www.yurtgundemi.com/otobus-soforu-ile-kadin-surucu-boyle-yum-haberi-7263163.htm
[video=youtube;C7hXfc8un3s]http://www.youtube.com/watch?v=C7hXfc8un3s[/video]
zannetmiş ki ben gider otobüs şoförüne bagırır çagırırım, üstüne bir de tükürürüm ama o bana hiçbir şey yapamaz.
yedigi tokatları hak etmiş. şoför amcanın ellerine saglık. umarım kadın ceza yer. şoför ceza yerse yazık olur.
inanamıyorum yaa!!! bu nasıl bir zihniyet!!kadın bi tükürdü diye tokat yiyecek,karşılık verince de(kadın haliyle ne kadar verebildiyse)yumruk üstüne yumruk yiyecek ve hak etmiş olacak,şoför amcanın ellerine sağlık denecek.o terbiyesiz herifin(adam diyemem buna ben)yaptığının şaşkınlığını yaşarken sizin yorumunuz şok etkisi yarattı bende.birgün olur da bir erkeğe sinirle tükürmeniz sonucu kafanızda patlayan yumruklar olursa karşınızdaki herife ellerine sağlık demeyi unutmayın sakın
evet şoför amcanın eline saglık üstelik adam kontrollü davranmış. hem videoyu iyi izlememişsiniz hem de zihniyetiniz yanlış, hem de her açıdan.
kadın burada %100 suçlu. şoför ise gerçekten kontrollü ve düzgün bir şekilde davranmış.
''ben istedigim şımarıklıgı yaparım, gider otobüs basar, hakaret ve küfür ederim, tükürürüm de ama o bana el kaldıramaz çünkü ben kadınım'' zihniyeti sorunlu asıl.
kimse senin o pis agzından çıkan igrenç tükürügü suratında hissetmek zorunda degil. bana soruyorsan ben gidip de kimsenin suratına tükürmem, agır bir hakarettir. hiç tükürmedim tükürmem de. eger öyle bir şey yaparsam evet karşılıgını hak etmişimdir.
zannetmiş ki ben gider otobüs şoförüne bagırır çagırırım, üstüne bir de tükürürüm ama o bana hiçbir şey yapamaz.
yedigi tokatları hak etmiş. şoför amcanın ellerine saglık. umarım kadın ceza yer. şoför ceza yerse yazık olur.
ifade edemedim herhalde.adam olan adam kendisine tüküren eğer bir kadınsa karşılık vermez bir şekilde onu arabadan indirir ŞİDDET uygulamaz.kadına vuran yine bir kadın olsa anlarım,çünkü kadınlar duygularını kontrol edemez karşımda kadın var diye de düşünmez ama bir adama bu yakışmaz.hadi refleks olarak bir vurdu desem ok ama ardından tekrar vurması affedilemez.o adamın tabiki alttan almasını istemem ama en azından adam gibi o kadını arabadan indirebilirdi.kastettiğim bu.o zaman ellerine sağlık aferin adama,ne kadar efendi biriymiş derdim.
* buradaki kadın çok büyük ihtimalle otobüsün sıkıştırması sonucu magandalık yapmış.
dag ayılarının trafikte magandalık yaptıgı yerlerde bilinmez belki ama medeni ülkelerdeki insanlar bilirler ki toplu taşıma araçlarının trafikte önceligi vardır. bir otobüsün duraga girmek ya da duraktan çıkmak için şerit degiştirmesi gerekiyorsa, öncelik onundur. otobüs seni o durumda sıkıştırmış olmaz, sen kendi kendini sıkıştırmış olursun. çünkü toplu taşıma araçları hem daha büyüktür hem de içinde bir çok insan oldugu için hepsinin can güvenliginin saglanması şarttır.
trafige ilk defa çıkıyor galiba bu kadın. kendi yaptıgı hata için başkasını suçlamaya kalkmış.
* eger bir suçu var ise telefon açıp yetkililere bildirmesi gerekirdi şoförü. bunun yerine, bu kadın magandalık yapmayı tercih etmiş ve kendi aracından inip otobüsü basmıştır. resmen kavga çıkarmaya gitmiştir. kadın aracından inip otobüsü basarken, dikkat ettiysen şoför hep kendi alanında kalmıştır. kadın saldırıda adam savunmada yani...
her canı sıkılan aracından inip otobüs bassın öyleyse?
* adam kadına kapıyı açmış söyleyeceklerini dinlemek için, kadın ise biner binmez el kol hareketleri ve küfürler ile başlamıştır konuşmasına. amacı zaten medeni iki insan gibi tartışmak degilmiş en başından beri, adama hakaretler ve tükürükler yagdırıp sinirini atmakmış...
otobüs basan kadın, hakaretle başlayan kadın, el kol hareketleri yapan kadın, tüküren kadın... bütün tahrikler kadın tarafından gelmiş. otobüs şoförünün burada kendini savunması gayet dogaldır. sonuçta bu tarz magandaların şoförleri öldürdügü gibi örnekler var ortada. ne belli bu kadının da bir bıçak saplamayacagı? adam burada hem kendisini hem sorumlu oldugu otobüsü hem de içerideki bir sürü yolcuyu düşünmek zorunda. bu yüzden kadını bir an önce otobüsten uzaklaştırmak için karşılık vermiş. verdigi karşılıklar da öyle agır falan degil. cidden vurmuş olsaydı kadın bayılırdı büyük ihtimalle.
kadını otobüsten def ettikten sonra peşinden gitmemiş ve polisi aramıştır, bu da adamın kontrollü oldugunu gösterir. kadın ise bu sırada arabasından bir sopa almış (copa benziyor hatta) ve geri dönmüş adamı darp etmek için, şoför bunu görünce otobüsten inmedigi gibi kapıyı da kapatmıştır. kadının ikinci magandalıgına karşılık kapıyı kapatmıştır çünkü kadının niyeti artık bellidir.
sonuç olarak kadın bir trafik magandasıdır. kadınlıgının arkasına sıgınıp otobüs basmış, hakaret etmiş, tehdit etmiş, küfür etmiş ve tükürmüştür. ''ben ne yaparsam yapayım, bana el kaldıramaz çünkü kadınım'' gibi bir zihniyeti vardır çünkü.
bu kadar şey yazdım, senin yazabilecegin tek bir şey var o da; ''ama o kadıııın''. kadın diye her önüne geleni yapar ama şoför hiçbir karşılık vermemeli çünkü o bir erkek. saçmalıga bak
hem kadınlar duygularını kontrol edemez diyorsan, o zaman ehliyet verilmesin kadınlara. duygularını kontrol edemeyen insanlar trafige çıkmamalı dimi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?