• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otobüs bileti kampanya kuponu öğrenci arkadaşlara duyurulur...satılmıştır..

ironi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
3.950
62
113
:52::52::52::52::52::52:kızlar elimde metro turizmde %50 gidiş dönüş bilet alımında indirim sağlayan kupon kodu var.(fiyatını 5tl)ye vericem elinizde takaslık bişey varsa o da olur. 31 ocak a kadar biletlendirmek durumundasınz yalnız.şu şekilde 31 ine kadar tahmini bir tarih verip kuponu kullanarak biletinizi alıyorsunuz.daha sonra eğer o tarih değişirse 2 gün önceden gidip en geç bilette tarih değişikliği yapabiliyorsnuz.2014 sonuna kadar bayramlarda sömestr tatilinde hepsinde geçerli.hiçbir şekilde bilet yanmıyor.ben de 2 kupon vardı birini az önce kullandım izmire aldım biletimi gidiş dönüş 110 tl vermem gerekirken kupon kodu sayesinde 70 tl ödedim .

Son düzenleyen: Moderatör:
:52::52::52::52::52::52:kızlar elimde metro turizmde %50 gidiş dönüş bilet alımında indirim sağlayan kupon kodu var.(fiyatını 5tl)ye vericem elinizde takaslık bişey varsa o da olur. 31 ocak a kadar biletlendirmek durumundasınz yalnız.şu şekilde 31 ine kadar tahmini bir tarih verip kuponu kullanarak biletinizi alıyorsunuz.daha sonra eğer o tarih değişirse 2 gün önceden gidip en geç bilette tarih değişikliği yapabiliyorsnuz.2014 sonuna kadar bayramlarda sömestr tatilinde hepsinde geçerli.hiçbir şekilde bilet yanmıyor.ben de 2 kupon vardı birini az önce kullandım izmire aldım biletimi gidiş dönüş 110 tl vermem gerekirken kupon kodu sayesinde 70 tl ödedim .

canım özelden mesaj gönderdim

bakıyorum ama bulamadım canım başka ekliceklerin var mı.siyah düz kombinezon arıyorum aslında dantelsiz düz.var mı?36-38 bedene uygun

canım yaa bulunduğumuz ilçede metro turizm yokmuş malesef kısmet. kombinezon dediğin nasıl bişe bana özelden anlat bendeki ondanmı bilmiyorum. çeyizden kalma ve kullanmadığım bişeler var yardımcı olurum belki. ama bilet olmadı

öğrenci arkadaşlar bu bileti kaçırmayın süper bence.........

canım yaa bulunduğumuz ilçede metro turizm yokmuş malesef kısmet. kombinezon dediğin nasıl bişe bana özelden anlat bendeki ondanmı bilmiyorum. çeyizden kalma ve kullanmadığım bişeler var yardımcı olurum belki. ama bilet olmadı

öğrenci arkadaşlar bu bileti kaçırmayın süper bence.........

düz siyah askılı elbise düşün sade siyah.diz üstü.dantelsiz falan.jiponun elbise halini düşün ince askılı

düz siyah askılı elbise düşün sade siyah.diz üstü.dantelsiz falan.jiponun elbise halini düşün ince askılı

Anladım duz siyah satenden askili var bitane ama hazir giyim degil bekarlikta diktirmistim elbiselerin icinden giymek icin. Oyle bise olurmu. Altina kendi kumasindan ince bir firfir diktirmistim. Benim boyum 160. Elbise benim diz ortasindaydi yanlis hatirlamiyorsam. Askisi kisalabilir icten dikilirse tabi ama senin istedigin orjinal bise. Bendeki satene benzer kumastan ozel dikim. Elbise altlarindan giymek icin.....

Canim o kuponun degeri 3 tl zaten kendi sitesinde.

:52::52::52::52::52::52:kızlar elimde metro turizmde %50 gidiş dönüş bilet alımında indirim sağlayan kupon kodu var.(fiyatını 5tl)ye vericem elinizde takaslık bişey varsa o da olur. 31 ocak a kadar biletlendirmek durumundasınz yalnız.şu şekilde 31 ine kadar tahmini bir tarih verip kuponu kullanarak biletinizi alıyorsunuz.daha sonra eğer o tarih değişirse 2 gün önceden gidip en geç bilette tarih değişikliği yapabiliyorsnuz.2014 sonuna kadar bayramlarda sömestr tatilinde hepsinde geçerli.hiçbir şekilde bilet yanmıyor.ben de 3 kupon vardı birini az önce kullandım izmire aldım biletimi gidiş dönüş 110 tl vermem gerekirken kupon kodu sayesinde 70 tl ödedim .

kupon 3 adetti birini ben kullandım.biri satıldı kızlar.son 1 kupon kaldı.3tl ...

kuponu ilk isteyene ücretsiz vericem kızlar.birimizin işi görülsün en azından

Back