Otobüs aşkı ve çaresizlik

Yazımın ve anlatımından ne kadar çok kitap okuduğun belli oluyor gerçekten. Kitap gibi okudum valla :) Buradaki bazı arkadaşlar örnek alsalar hiç fena olmazdı :)

Konuna gelince, çok tatlısınız :) Devamını güzel haberlerle bekliyoruz. Belki çok güzel bir dostluk çıkar bu hikayeden :)

Ne tatli bir ask yasaniyor burda :)
Her zaman devamini okumak isterim insallah güzel gelismeler olur ama icimden güzel gelismeler olacagini hissettim
Konusmayi baslatabildigine göre devami da gelecektir

Aşk demek için çok erken olabilir, hatta sanırım gerçekten de çok erken :)
Bakalım, her şeyin hayırlısı

Evet o mesaj konusunda ben de sonradan çok pişman oldum ama zaten arkadaşlık isteğimi geri çektim. Diğer mesajlar kısmına bakmadıkça göremez. Kaldı ki sosyal medyayla arası neredeyse hiç yok :)

Evet ben yazarken çok daha iyi ifade edebiliyorum kendimi ama dediğiniz gibi, mimik, beden dili çok önemli. bugün karşılıklı gülümsemek çok başkaydı gerçekten

Umarım, aşklar gelip geçici sanki. Dostluklar baki kalıyor. Bakalım :)

Hadi bakalım devamını da getirin o halde, haberlerinizi bekliyoruz.

Çocukla arayı soğutmayın, bi kere konuştuk bitti durumu olmasın. Göz temasını, ufak selamları ve gülümsemeleri kaybetmeyin. Siz onu bu şekilde cesaretlendirirseniz belki o da size şu malum ödevle ilgili bi şeyler sorar ya da yardım eder

Bi de olay hangi otobüste geçiyo ya ben 500T diye salladım ama tuttu mu merak ettim

Bildiğim kadarıyla 500t istanbul hattı, ben İstanbul'da değilim :)

Ayyy tatlımm yaaa kendimi sende gördüm resmen.
Lise son sınıfda. Stajerken bende işe gelip giderken otobüsde bir tane çocuk vardı ve oda sürekli kitap okuyordu. Çok dikkatimi çekiyordu. Etrafımdaki herkes cocuğu anlattığımdan biliyordu. Ama ben ismini bile bilmiyordum. :) Bir gün annem dedi ki kızım git alt mahallenin pazarına balık al. Bende nasıl olduysa tamam dedim. Karşıdan karşıya geçerken bi otobüs durdu. Baktım o indi ama kalbim duracak sandım bi an takip ettim evini buldum Sonrasında gel zaman git zaman onun bindiği durağı buldum. Hesapladm.Sonra sabahları o durakdan binmeye başladım. Bi zaman sonra doğum günümdü ve arkadaşımla sabah telefonda konuşurken akşam saat 6 da şu durakta buluşuruz yaptım. Bekledim gelmedi Ama ben ölüyorum resmen cocuğa :) Aradan 15 gün geçtii yine bi iş günüm indim otobüsden sabah yürüyorum. Bi baktım arkamda bakarmısınız dedi ? ( Ayy dedim bakmamm mıı ? ) Buyrun dedim. Kendini anlattı Adım şu şurada çalışıyorum uzun zamandır seninle konuşmak için sabırsızlanıyorum . Eğer sizin içinde uygunsa akşam çıkışta kahve içebilirmiyiz dedi ? ( Ayyy dedimmm içmemmm miii ) Bilemiyorum nasıl olur nasıl biter ? Ben size haber veririm dedim ve numarasını verdi Allahım o günü unutamıyorummmm. Kahve içtik akşam sonraları görüştük bulıştuk konuştuk :) 1-2 ay bu böyle sürdü ama çeşitli nedenlerde ayrılmak zorunda kaldık. . Ara sıra konuşuyorduk. En son onu nikahıma gün alacaığım gün görmüştümm... Bir kütüphane çıkışında.

.
Canım inşallah çok mutlu olursun Rabbim hakkında hayırlısını versin :)
Sonunun böyle bitmemesi dileğiyle darısı başına diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…