Otobüs aşkı ve çaresizlik

Çok teşekkür ederim. :) Ben bu konuda, sanırım "hastalıklı" denecek kadar takıntılıyım biraz. :)

Bir arkadaşım otobüste tanıştığı biriyle tam 7 yıl çıktı ve evlendi. O zamanlar lisedeydik biz. Hatta şimdi bir çocukları var

ah ne sirin bir hikaye : ) yasiniz biraz genc aslinda ama neyse, ask yas dinlemez haha..
Sabirla bekleyip seni farketmesini yeterince uzun surdurmussun. Face'tende eklemissin. Bir sure beklemeni tavsiye ederim, mesela bir sure koy. Iki hafta daha gormez ve cevaplamazsa arkadaslik istegini, otobuste oturuver yanina ve konusuver.

Ben senin yaptigina benzer birsey yapmistim gunlerden bir gun haha, simdi hatirladim hikayeni okuyunca. Uc sene filan oldu olmadi.Her sabah ve aksam o karayagiz Turk delikanlisini otobuste gorup duruyordum. Bakip duruyordu, ama bende hava binbesyuz adama yuz vermiyorumki gelip konussun. Oglen arasi bir erkekle disarida bulustuk, dondurma yemeye goturdu beni. Dondurma yerken kiminle karsilasayim, o! Ay en kotusude ikisi tanisik cikmasinmi! Cok utanmistim benim karayagizdan. Sorun benim dondurma yemeye ciktigim cocukla aramda biseyin olma ihtimalinin olmamasi, o cocuk istiyordu ama ben istemiyordum. Emin olayim dusuncemden diyede donduruma yemeye goturmesini kabul ettim. Naapsam ne etsem. Dondurma yedigimle gorusmeyi kestim. Diger karayagizdanda umidimi kestim otobus saatlerimi degistirdim.
Taa ki bir gun otobuste kalabaliktan ayakta gitmek zorunda kalincaya dek, dipdibe ayaktaydik. Elinde otobus karti, ismini okuyuverdim. Facebooktanda mesaj attim, derken tanistik. Dondurma yedigimle aramizdaki munasebeti sordu, acik acik soyledim. Gel gelelim yine hazin son, 3 defa gorustuk gorusmedik, onuda postaladim. Asik olamiyordum o donem biturlu haha..hey gidi gunler..

Yani tatlim isin ozu su ki; daha bircok otobuste trende okulda disarda sagda ve solda birilerini goreceksin, hoslanacaksin filan falan. Uzulmeyede uzmeyede hazirlikli ol cunku onunde onca yil varki daha..

o msj yolladigin hesabi dondur bari de ismjn gorunmesin

o attığın mesaj çok hoşuma gitti:) ama çocuk gördüyesede anlamamış olabilir. biliyorum yazmak daha kolay ama bence konuş. basit falan olmazsın. böyle şeyler basitlik değil. yani otur yanına merahabe de elindeki kitabı sor bende kitap okumayı çok severim dikkatimi çekti nasıl bir kitap de.. de işte bir şeyler. gidip çocuğa laf atmayacaksınki korkma basitlik falan olmazç zaten anlattığın gibi saygılı bir çocuksa sanada saygılı davranır yanlış bir şey düşünmez.

Bende 17 yasindayken ayni seyleri yasamistim :) hatta onu görebilmek icin, otobüsün saatini hic aksatmiyordum, her gün iki dirhem bir cekirdek, hazirlanip biniyordum otobüse, tatli tatli bakisiyorduk. Onun sayesinde artik derslere hep vaktinde girer olmustum... Birkeresinde yakimdaki bos yere oturmak istedi, bende cantami cekmemistim, ne alakaysa!!!??? Sonra ne mi oldu, onu artik otobüste göremez oldum, okulu bitmisti belkide... Adini da "sabah yildizi" koymustum, utanmadan bir de ask acisi cekmistim aylarca.. En koyu ask, platonik asktir... Ahhh genclik güldün gectin...

17
17 yaşimdaydım ..dershanede kafasini kaldirip bana bakmisti öyle aşık olmüştum ki öyle vakur efendi agir basli ve cok yakısikliydi ama gözleri hisli bakıyordu felfecir okumuyordu...100 yıl brklesem bana karsi bi adim bile atmazdi ama ben eger apayri iki ilcede oturmamaiza ragmen onun dolmusuna binip yanina oturup selam demeseydim ..belkide şimdi can kocam bitanecik oglişcanın babası olmayacaktı
Herseyden once kader tabiki

Bir ara bunu ben de çok düşündüm, belki de cinsel eğilimi başkadır diye. Ama sonuçta ben illa sevgili olalım demiyorum ki, zaten bu tarz şeyler için henüz erken, bunun farkındayım. Ama onun gibi bir dostum, hoşsohbet edebileceğim bir arkadaşım olsun isterdim. Zaten olacağı varsa zaman geçtikçe olacağına varır her şey :)

Çok kolay umutlanabilen biri olarak şuan ne kadar umutlanabilmiş olduğumu siz tahmin edin :)

Galiba ben sizin aksinize aşka veya bu tarz duygulara daha açık ve savunmasızım, çok çabuk etkileniyorum :)

Bazen totem yapardım kendi kendime, "bu sabah yanı boş olursa ne olursa olsun yanına oturacağım" diye ama ben o zaman ne kadar kararlı düşünürsem, o gün illa yanı dolu oluyordu, ah hayat ah

Evet kesinlikle çok doğru düşünüyorsunuz ve bu yaşınıza göre çok olgunca.
Kitap okuyan zeki kızlar bir başka oluyor.

Ne kadar şanslıymışsınız, umarım mutluluğunuz daim olur :)

Evet kesinlikle çok doğru düşünüyorsunuz ve bu yaşınıza göre çok olgunca.
Kitap okuyan zeki kızlar bir başka oluyor.

Bu kızlar bir başka mı olur bilmem ama erkeklere çook güzel kızlar lazım sanki, kafalarının içi boş olsa bile olur onlar için, güzellik olsun da :)

Bu kızlar bir başka mı olur bilmem ama erkeklere çook güzel kızlar lazım sanki, kafalarının içi boş olsa bile olur onlar için, güzellik olsun da :)

Bazı erkekler öyle gerçekten, ama bir erkeği uzun soluklu olarak etkileyen asıl şey karakter oluyor. Çok güzel kızlar ilk başta en çok dikkat çekenler oluyor ama eğer bunun ötesinde bir şeyler yoksa, aptal ve basit karakterli iseler birçok erkek sıkılıyor. Özellikle de zeki erkekler öyle kızları hiç sevmez ve siz de zeki, efendi erkekleri seviyorsunuz nasıl olsa.
Ayrıca daha çok gençsiniz ve fiziksel özellikler ileride çok değişiyor, birçok kişi gittikçe güzelleşiyor. Belki de güzelsiniz ama özgüven problemleri sebebiyle farkında bile değilsiniz, hatta büyük ihtimalle öyle.

Zaten o tür erkeklerin seni cezbedeceğini sanmam. Gerçek erkekler güzellikten öte eğlenceli vakit geçirebilecekleri, çocuklarına her şeyi öğretebilecek, bilinçli ve öz güvenli bayanları tercih ederler.

Yaşın küçük bende senin yaşındayken bol bol okuyup kendime yükleniyordum, şu an çirkin ördek yavrusu bile olsan ileride kuğu olacaksın. Yanına oturup kitapla ya da yazarla ilgili bir şeyler sorabilirsin. Kendine güven, emin ol kendine güvenen kadından daha güzeli yok.

Yanına otur ve okuduğu kitabı Sor, zaten daha sonra tepkisinden anlarsın ilgilimi değilmi.

Yanindan gecerken bi kitabini felan dusur.
Kitapta en okkali en tanindik bi kitap olsun.
Kitap okuyan birisi elbet bilir kitabin icerigini.
Sonra baslar muhabbet.
O sana kitabi uzatirken : aa bu kitabimi okuyosun? Gibi bisyler der.
Sonra sen: aaa sendemi? Diye sasirmis gibi yaparsin felan fistan.

Yada okudugu kitabin yazarini ogrenmeye calis. O yazardan bi kitapla gec yanindan ve yere dusur.

Ona o kadar bakıyorsan senin baktığını anlamıştır ya da sen şimdiye kadar baktığını görüp görmediğini anlamışsındır. Yanına oturup konu açarsan pek iyi olacağını sanmıyorum. O yaşlarda öyle hoşlanmalar olabilir. Dikkatini çektiysen o senle konuşur diyorum sonra belki üzülme.

Haahaa çok tatlısın. Senin gibi kızlar kaldımı yaa...Facebook olayında biraz batırmışsın ama otobüste yanına oturup okuduğu kitapla ilgili konu açmaya çalışmak en mantıklısı bir diğer ilkokul arakasın ile otobüse binip onun sizi en azından tanışmanıza vesile olması aslında en iyi çözüm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…